c4nton4 20 Posted January 27, 2013 Naziv kladionice: bwin Vrijeme odigravanja: 01:00 Naziv para: Moose Jaw Warriors @ Saskatoon Blades Tip para: 2 Tečaj: 1.700 Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted January 27, 2013 (edited) St. Louis - Minnesota under 5,5@1,90 Marathon Edited January 28, 2013 by zoom-zoom Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted January 27, 2013 (edited) Chicago - Detroit Chicago ML@1,78 Marathon Edited January 28, 2013 by zoom-zoom Quote Share this post Link to post Share on other sites
zoom-zoom 1 Posted January 27, 2013 (edited) Tampa Bay - Philadelphia over 5,5@1,80 Marathon Edited January 28, 2013 by zoom-zoom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted January 27, 2013 (edited) Hockey, NHL 21:05 CET (27/01/2013) Washington Capitals - Buffalo Sabres(Money Line) Pick: Washington Capitals Odd: 1.89 Bookie: Pinnacle Sports Stake: 8/10Večeras se u Verizon Center - (Washington D.C., ) igra meč između domaćih Capitalsa Capitals (0-3-1) i gostujućih Sabresa (2-2-0)... Capitalsi su jako loše počeli sezonu četiri meča četiri poraza samo jedan bod kada sam ih igrao pre par dana kada su bili najbližipobedi i izgubili u zadnjim sekundama OT od Devilsa. Nadam se da od tog meča će se Capitalsi dići i zaigrati mnogo bolje jel sezona je mnogo kraća i mesta za poraze u serijama nema. Capitalsi iako su počeli sezonu užasno i dalje su po kladionicama u grupi favorita od 10-12 mesta. Ja ću večeras biti na Capitalsima iz više razloga kao prvo zaista je red došao za pobedu a kao drugo po meni su i kvalitetniji tim od večerašnjeg protivnika dali će to biti dovoljno za pobedu videćemo!!! No gol će verovatno opet M. Neuvirth koji polako ulazi u formu protiv Devilsa je sasvim dobro branio a i odbrana je konačno malo počela više da blokira šuteve i protivniku ne dozvoljava previše otvorenih šuteva. Dok svakako napad je totalno razočarao na početku sezone posebno najveće zvezde tima od kojih se najviše očekivalo ni A. Ovechkin ni N. Backstrom ni J. Chimera još nisu postigli ni jedan gol prosto neverovatno dok je najbolji pojačanje M. Ribeiro i J. Ward a tu je i još jedno pojačanje W. Wolski uz jednog od najubojitijih defanzivaca lige M. Green koji se oporavio i nadam se polako da ulazi u formu jednostavno Capitalsi kad prorade a moraju nadam se već od večeras bi mogli da budu teror mašina u napadu za svaku odbranu... Sa druge strane Sabresi su sezonu počeli sa dve pobede a potom su dvaput poraženi moje je mišljenje da ove sezone su lošiji nego prošlih ostali su bez D.Roya. Odbrana na čelu sa već dugogodišnjim golmanom R. Millerom koji ih i drži na početku sezone u tri njegova meča je na odličnih 1.67 GAA i to je po meni jedina prednost na strani Buffala golman dok je sve ostalo na strani domaćina. Napad predvodi odlični T. Vanek koji je sjajno otvorio sezonu ali bi on mogao da propusti večerašnji susret jel je povređen i pitanje je dali će igrati što bi svakako za goste bio veliki hendikep tu su još J. Pominville,C. Hodgson,D. Stafford ne prevelik broj kvalitetnih igrača i sumnjam da Buffalo išta može veliko da uradi ove sezone no videćemo. Kako god bilo po meni su domaćini favoriti i ja večeras uzimam pobedu Capitalsa Money Line za viši ulog...... Edited January 27, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted January 27, 2013 LA Lakers-Oklahoma City 2 1.70(Hrvatska lutrija) Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted January 27, 2013 Boston-Miami 2 1.65(Hrvatska lutrija) Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted January 27, 2013 New York-Atlanta 1 1.50(Hrvatska lutrija) Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted January 27, 2013 32,5/Durant K. (LA La-Oklah) 1 1.85(Hrvatska lutrija) Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted January 27, 2013 18,5/Griffin B. (LA Cl-Portl) 2 1.85(Hrvatska lutrija) Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted January 27, 2013 20,5/Aldridge L. (LA Cl-Portl) 2 1.85(Hrvatska lutrija) Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted January 27, 2013 12,5/Randolph Z. (Memph-N.Orl) 2 1.55(Hrvatska lutrija) Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted January 27, 2013 17,5/Nowitzki D. (Dalla-Phoen) 2 1.85(Hrvatska lutrija) Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted January 27, 2013 Boston- Miami 2 1,65 @ HL Današnji raspored NBA utakmica donosi i dvije utakmice u ranijem terminu. Prva od dva derbija danas igra se u Bostonu gdje će domaći Celticsi dočekati aktualne prvake Miami Heat biti će ovo i prva utakmica Ray Allena pred svojim bivšim navijačima nakon što je dres celticsa na kraju prošle sezone zamjenio dresom Miamija. Na otvorenju sezone koja je poečla susretom ovih dviju momčadi Paul Pierce i Kevin Garnett mu nisu pružili topli pozdrav, a ostaje za viditi što će mu prirediti cijela dvorana domaćih navijača. Chris Bosh i Dwayne Wade složili su se kako će danas zvjezda momčadi biti Ray Allen i očekuju "vrući" doček no Wade je izjavio kako će biti ipak bolja situacija nego kada se James vratio prvi puta u Cleveland. U ovom susretu ću igrati na pobjedu Miamija iako nisam fan igranja Heata na gostovanju trenutna forma Celticsa jednostavno mi ne daje drugog izbora. Gubi momčad Doc Riversa utakmicu za utakmicom, a posljednje utakmice Miamija na gostujućoj turneji po Zapadnoj konfernciji uljevaju mi povjerenje da mogu odigrati dobar susret i na gostovanju. Boston će biti "nabrijan" danas ipak se radi o velikom derbiju i reprizi prošlosezonskog playoffa no odlazak Ray Allena očiti je hednikep za domaću momčad. Pierce i Garnett nisu više toliko mladi i pitanje je koliko mogu daleko ići ove sezone. Kvaliteta je na strani prvaka i očekujem pobjedu gostiju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted January 27, 2013 14,5/Rondo R. (Bosto-Miami) Više 1,85 @ HL Utakmica protiv Miamija je posebna za sve igrače Bostona, a posebno za Rakjon Ronda. Prošle sezone je dominirao u playoff seriji, ali je njegov Boston ipak ostao prekratak za plasman u veliko finale. U jednoj od tih utakmica upisao je i najviše u karijeri čak 44 poena. Ove sezone Rondo igra dobro i polako mu raste i broj poena u prosjeku. Na otvoranju sezone dao je 20 poena Miamiju u gostima pred svojim navijačima mislim da bi mogao proći granicu. Često prelazi ovu granicu protiv Miamija i kada bolje pogledamo statistiku Rondo svoje najbolje utakmice pruža u derbiju, išao je u over protiv Chicaga i NY Knicksa obje utakmice na državnoj televiziji, danas će morati potegnuti još više žele li se nadati Celticsi prekidu niza poraza. Quote Share this post Link to post Share on other sites