micha 27 Posted January 29, 2013 Ovde se možete prijaviti za učešće na nagradnom takmičenju, gde je važan uspeh celog tima, a ne samo pojedinca. Budite i vi deo tima koji će pobediti. Prijavite se i postanite takmičar Bet-Club Foruma. Takmičenje u februaru se održava na http://www.siguricatip.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 29, 2013 Tu sam da pripomognem! Quote Share this post Link to post Share on other sites
aloooj 0 Posted January 29, 2013 mogao bi i ja Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 29, 2013 ne ide mi i ne ide za boga mi više ne ide.....imat ću pauzu u svim natjecanjima.....ako vam treba i ako nemate dovoljno igrača.....onda se prijavim ali najprije kao rezerva..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 30, 2013 Kolege ne spavajte. Prijavite se da možemo i ekipu prijaviti. Zar je to tako teško? Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted January 30, 2013 ako ima mjesta, može Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted January 30, 2013 Tu sam ako zatreba Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 31, 2013 Zamolio bi sledeće takmičare - RobertH, selektor3 i aloooj da ako nisu prijave se na www.siguricatip.com, i da ovde ili da mi posalju PM , koji imje tamo nick , da bi prijavio ekipu u toku dana. I u potpisu / signature - kopiraju i postave ovo - http://www.bet-club.com/images/userbar/forum.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko 0 Posted January 31, 2013 Žao mi je što i ovog meseca neću biti sa vama, ali šta da se radi. Puno sreće i da osvojite, nadam se i, naredni mesec. Sve najbolje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 31, 2013 Ima li još zainteresovanih ? Prijavite se ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 31, 2013 Prijavi ekipu, pa će se kasnije nadopisati i ispraviti članovi. Ne mogu postaviti NHL za 01.02. ako nema ekipe! Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted January 31, 2013 dečki,ako treba mogu i ja...samo mi recite gdje treba sve postat analize i dal preko naše skripte ili preko one na sigurici... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 31, 2013 @ Tuto postavljaj ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 31, 2013 dečki,ako treba mogu i ja...samo mi recite gdje treba sve postat analize i dal preko naše skripte ili preko one na sigurici... Ne treba pisati nikakve analize već treba postavljati samo parove na natjecanje. Ovdje su ti pravila MTF. Ukoliko si shvatio o čemu se radi, trebaš se registrirati na forum na kojem se održava natjecanje. Za sve šta ti nije jasno pitaj ovdje. Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 31, 2013 (edited) Igoric - prijavljen si . postavi u potpisu/signature ovo http://www.bet-club.com/images/userbar/forum.gif Edited January 31, 2013 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites