Kova 0 Posted October 30, 2006 Banju ?! hehe Banku, ali ne mogu editirati naslov http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/smile_clapping.gif Mene zanima je li za sve banke isto, dakle ako ja imam račun u PBZ-u .. Jesu li ovi podaci isti za sve PBZ u ZG-u ?! I ako uletim s time u banku će mi oni dati te podatke bez da me pitaju za što i sl. !? Bank code: IBAN code: BIC/SWIFT Code (if available): Account number: (sto ovdje pisem ?! devizni, tekuci, ziro?) .. Naime prva isplata mi mora biti preko bank transfera, a dalje ide preko MB-a ako Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted October 30, 2006 Samo ti uleti u banku i pitaj... ako te baš pitaju što će ti to... reci da ti treba za neku uplatu iz inozemstva... Jer IBAN code je za svaki račun drugi, pa neka ti onda oni daju točno sve podatke koje trebaš... Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted November 1, 2006 Koliko ja znam IBAN kod za fizičke osobe u hrvatskim bankama još nepostoji. Preko SWIFTA se sve vrši - tako je meni rečeno u PBZ-u i Zagrebačkoj banci Quote Share this post Link to post Share on other sites