hsammer 2 Posted January 30, 2013 dobro ga strefi Sad je na tebi da nadjes jednako dobar odgovor... Sretno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 30, 2013 Pozdrav poz kako je? Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 30, 2013 (edited) Sad je na tebi da nadjes jednako dobar odgovor... Sretno! Da sam bar kakvu vecu lovu uplatio, ali nije ni ovako lose. Ako nista bar sam pogodio na Bwin takmicenju.... Edited January 30, 2013 by hsammer Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 30, 2013 Da sam bar kakvu vecu lovu uplatio, ali nije ni ovako lose. Ako nista bar sam pogodio na Bwin takmicenju.... trebao si uplatiti,ja imam obicaj da svoje tipove uvek ( gotovo) i uplatim.. I redovno prepisujem od kolega iz vrha Expekt lige. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 30, 2013 trebao si uplatiti,ja imam obicaj da svoje tipove uvek ( gotovo) i uplatim.. I redovno prepisujem od kolega iz vrha Expekt lige. Ma nesto sitno se uplatilo, ne previse, ali covjeku uvijek zao sto nije vise, naravno kad par prodje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snoop 1 Posted January 30, 2013 poz kako je? Odlicno zdravlje sluzi , nadam se da je tako i kod tebe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted January 30, 2013 idemo u lov na iznenadenja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted January 30, 2013 prati li se ista? Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 30, 2013 prati li se ista? Barcelona tuce Real... Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted January 30, 2013 čeka se finale????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 30, 2013 čeka se finale????? Cega? Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted January 30, 2013 ma samo ja i perkan još trebamo postavit par za bwin takmičenje i oba imamo mogučnost pobjedit Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 30, 2013 jbm ovu šugavu barcu..popušio sam na više od 1.5 gola barce..nevidljivi messi , retardirani beskorisni pedro i ostala kompanija..šta se sve fulalo..jedino se na one prodane turke moglo igrat Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 30, 2013 ma samo ja i perkan još trebamo postavit par za bwin takmičenje i oba imamo mogučnost pobjedit A i izgubiti.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 30, 2013 nevjerovatno, vodim čitav mjesec na unibetu i zaj zadnjih par dana Quote Share this post Link to post Share on other sites