emir1983 21 Posted January 31, 2013 Bwin odlucio da prestane biti sponzor H2H Bas bih volio da nam Tuto ili Dwiz napisu nakon koliko godina je bwin otkazao sponzorstvo? Cini mi se da je bio jako jako dugo sponzor ovog takmicenja... možda novi sponzor bude blost.com umjesto bwin.com Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 31, 2013 Bwin odlucio da prestane biti sponzor H2H Bas bih volio da nam Tuto ili Dwiz napisu nakon koliko godina je bwin otkazao sponzorstvo? Cini mi se da je bio jako jako dugo sponzor ovog takmicenja... Ma znao sam ja da nece na dobro, cim sam im ja cvakn'o neku lovu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 31, 2013 Ma znao sam ja da nece na dobro, cim sam im ja cvakn'o neku lovu.... Izmalerisali smo ih! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snoop 1 Posted January 31, 2013 Pozdrav Kakve sam srece , osvojit cu H2H ovaj mjesec kad nema nagrada Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted January 31, 2013 Pozdrav Kakve sam srece , osvojit cu H2H ovaj mjesec kad nema nagrada Imas pravo. Onda sam ja jos i dobro prosao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 31, 2013 neznam jel izvodivo al da li se mozda moze "otkinut" npr. po 5 eura od nagrada za expekt i unibet takmicenja pa prebacit u fond nagrada za H2H dok se ne nadje sponzor mislim da bi svi takmicari na to pristali cisto da i H2H ima neku draz za takmicenjem jer sumnjam da ce ga ovaj mjesec iko igrati mozda mi je ovo glupa ideja al trebali bi skontat nesto u ovih par dana da obezbjedimo nagrade i za H2H Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 31, 2013 neznam jel izvodivo al da li se mozda moze "otkinut" npr. po 5 eura od nagrada za expekt i unibet takmicenja pa prebacit u fond nagrada za H2H dok se ne nadje sponzor mislim da bi svi takmicari na to pristali cisto da i H2H ima neku draz za takmicenjem jer sumnjam da ce ga ovaj mjesec iko igrati mozda mi je ovo glupa ideja al trebali bi skontat nesto u ovih par dana da obezbjedimo nagrade i za H2H Ideja je dobra, narocito za Unibet takmicenje jer je to najteze takmicenje zbog kvota ali tu su nadlezni da odluce Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 31, 2013 Dobro veće.... Čestitam naboljima u H2H,nisterlo je imao sreću da je Zvezda pobijedila u košarci za 8 koševa razlike i tako sam ostao na nehvaležnom 5.mjestu...što je je....Za sebe sam zadovoljan što sam ovaj mjesec u natjecanjima dobro odigrao, no jedino sam kiksao u MNF natjecanju... a sada ću razmisliti ili uzmem mjesečnu pauzu ili ne...malo mi posao uzima previše energije za sve.... Lp i još nešto....Tuto me mora pobijediti na unibet natjecanju jer sam danas pogodio....sutra mu čestitam ako me pobijede.... i ostali imate sve šanse,da budete pobijednici jer vaše kvote su astronomske.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted January 31, 2013 i noticed Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted January 31, 2013 stvarno svi igraju na sve ili ništa Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted January 31, 2013 ajmo real Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 31, 2013 I ja pogodih tenis (al bez znacaja) Mladenovic K. (Fra) 2-0 Wickmayer Y. (Bel) Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted January 31, 2013 kako bez značaja -pa šta ne uplatiš ono što igraš? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted January 31, 2013 laku noc... cujemo se u iducem mjesecu ... Quote Share this post Link to post Share on other sites