Petar91 2 Posted January 31, 2013 e, kad cemo vidjet koef. aktivnosti za sijecanj ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted January 31, 2013 ne bi bilo loše znat Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 31, 2013 e, kad cemo vidjet koef. aktivnosti za sijecanj ? za 27 minuta Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted January 31, 2013 jel zna netko, ako slučajno u jednom mjesecu dobiješ 2 nagrade od natjecanja, iduči mjesec možeš konkurirat za nagrade ili ne ? ili možeš samo na onom trečem takmičenju? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 31, 2013 jel zna netko, ako slučajno u jednom mjesecu dobiješ 2 nagrade od natjecanja, iduči mjesec možeš konkurirat za nagrade ili ne ? ili možeš samo na onom trečem takmičenju? za određeno natjecanje u kojem si u nagradama naredni mjesec ne konkuriraš za iste Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 31, 2013 jel zna netko, ako slučajno u jednom mjesecu dobiješ 2 nagrade od natjecanja, iduči mjesec možeš konkurirat za nagrade ili ne ? ili možeš samo na onom trečem takmičenju? Ja znam! Samo na trećem, a na prva dva za bodove koeficjenta natjecanja. Sve piše u pravilima natjecanja, pa baci pogled. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 31, 2013 za određeno natjecanje u kojem si u nagradama naredni mjesec ne konkuriraš za iste Vazno je ucestvovati (zar ne ?)! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 31, 2013 neznam jel izvodivo al da li se mozda moze "otkinut" npr. po 5 eura od nagrada za expekt i unibet takmicenja pa prebacit u fond nagrada za H2H dok se ne nadje sponzor mislim da bi svi takmicari na to pristali cisto da i H2H ima neku draz za takmicenjem jer sumnjam da ce ga ovaj mjesec iko igrati mozda mi je ovo glupa ideja al trebali bi skontat nesto u ovih par dana da obezbjedimo nagrade i za H2H Možda Dwiz nešto iskemija kao prof. Baltazar! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 31, 2013 Vazno je ucestvovati (zar ne ?)! naravno. ja sam igro hazarder koji sam digo prošli mjesec, expekt tek toliko usput..nema se vremena Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 31, 2013 Možda Dwiz nešto iskemija kao prof. Baltazar! nek nagrade budu u bonovima za konzum. prva nagrada 25% popusta na brijači aparat marke kozmo, druga nagrada 15 posto popusta na old spice gel za tuširanje, ostala tri mjesta 5% popusta na tofiffee koje su pred kraj roka trajanja. eto, to je moj prijedlog Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted January 31, 2013 za 27 min kazes :/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted January 31, 2013 ok, hvala puno - svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted January 31, 2013 nek nagrade budu u bonovima za konzum. prva nagrada 25% popusta na brijači aparat marke kozmo, druga nagrada 15 posto popusta na old spice gel za tuširanje, ostala tri mjesta 5% popusta na tofiffee koje su pred kraj roka trajanja. eto, to je moj prijedlog ovo je odlicna ideja.moze i popust na pivo , secer ,griz i jaja!!! Dovidjenja do sledeceg meseca. Laku noc svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted January 31, 2013 ne znam šta iskemijat za poslednji par na hazarderu Quote Share this post Link to post Share on other sites