Jump to content

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

jel zna netko, ako slučajno u jednom mjesecu dobiješ 2 nagrade od natjecanja, iduči mjesec možeš konkurirat za nagrade ili ne ? ili možeš samo na onom trečem takmičenju?

Posted

jel zna netko, ako slučajno u jednom mjesecu dobiješ 2 nagrade od natjecanja, iduči mjesec možeš konkurirat za nagrade ili ne ? ili možeš samo na onom trečem takmičenju?

za određeno natjecanje u kojem si u nagradama naredni mjesec ne konkuriraš za iste 

Posted

Ja znam! :icon_biggrin: 

Samo na trećem, a na prva dva za bodove koeficjenta natjecanja.

Sve piše u pravilima natjecanja, pa baci pogled. :50yes:

:57bye:

Posted

neznam jel izvodivo al da li se mozda moze "otkinut" npr. po 5 eura od nagrada za expekt i unibet takmicenja pa prebacit u fond nagrada za H2H dok se ne nadje sponzor  mislim da bi svi takmicari na to pristali cisto da i H2H ima neku draz za takmicenjem jer sumnjam da ce ga ovaj mjesec iko igrati 

mozda mi je ovo glupa ideja  al trebali bi skontat nesto u ovih par dana da obezbjedimo nagrade i za H2H  

Možda Dwiz nešto iskemija kao prof. Baltazar! :icon_neutral:

Posted

Vazno je ucestvovati (zar ne ?)!

:icon_eek:

naravno. ja sam igro hazarder koji sam digo prošli mjesec, expekt tek toliko usput..nema se vremena

Posted

Možda Dwiz nešto iskemija kao prof. Baltazar! :icon_neutral:

nek nagrade budu u bonovima za konzum. prva nagrada 25% popusta na brijači aparat marke kozmo, druga nagrada 15 posto popusta na old spice gel za tuširanje, ostala tri mjesta 5% popusta na tofiffee koje su pred kraj roka trajanja. eto, to je moj prijedlog

Posted

nek nagrade budu u bonovima za konzum. prva nagrada 25% popusta na brijači aparat marke kozmo, druga nagrada 15 posto popusta na old spice gel za tuširanje, ostala tri mjesta 5% popusta na tofiffee koje su pred kraj roka trajanja. eto, to je moj prijedlog

ovo je odlicna ideja.moze i popust na pivo ,  secer ,griz  i jaja!!! :48thumbsup:

Dovidjenja do sledeceg meseca.

Laku noc svima

:icon_eek: