Tuto Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Jutarnji pozdrav ekipici! Uspjeha i danas! Quote
zoom-zoom Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Dobro jutro...svima uspjesan mjesec zelim! Quote
Petar91 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 a koef. aktivnosti ? jel vidljivo to jos za sijecanj ? Quote
PERKAN Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Poceo sam tenisom prvi radni dan u 2 mesecu! Quote
Nadrealista Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 pozdrav svima, cestitke nagradjenima a meni vise srece ovaj mjesec Quote
Dwiz Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 a koef. aktivnosti ? jel vidljivo to jos za sijecanj ? http://www.bet-club.com/forum/topic/25636-aktivnost-rezultati/?p=346563 Pozz Quote
roberth Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Pozz.... Ostao sam bez svega..... Računao sam,da bi morao biti dovoljno kod aktivnosti a sada ne znam na kakav način je ovdje obračunan koeficient....Nijedna analiza nije napisana ali sam svaki dan najmanje 1 sat na ovom forumu, svaki dan pišem na MNF natjecanju, svaki dan pišem ovdje u kafani.... A sada....ne ide se meni za nagrade nego posao mi previše uzima,da bi pisao analize i da bi pisao koje prijedloge.... Tužan sam.... Zbog pravila do daljneg ne mogu natjecati jer tako ali tako ne dobijem nagradu.....i nemam blage veze na kakav način dođeš do nagrade..... Tuto,čestitam na pobjedu.....čestitam svima što ste dobili nagrade.....i još jednom napišem.....zbog posla koje povremeno radim i po 12 sati.....i familija i.....ne znam što još.....ne mogu više natjecati..... Lp, Robert Quote
Recommended Posts