micha 27 Posted February 1, 2013 Počinje novi mesec i nova runda MTF-a, koje se ovaj mesec održava na www.siguricatip.com. Prošli mesec , prvo mesto nam je izmaklo za dlaku. Ovaj mesec nadamo se da će biti uspešniji, ako ništa drugo nego da bude uspesan kao prošli put kada je takmičenje održano na sigurici i tada je ekipa Bet-Club foruma osvojila prvo mesto. Ka ponavljanju tog uspeha ići će ekipa u sledećoj postavi : 1. micha/lavfix2. Tuto3. Crni4. igoric695. selektor3Rezerva1. RobertH99 Srećno momci! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 1, 2013 (edited) Za početak od mene - dva para FudbalHong Kong 1st DivisionVreme: 13:00Citizen AA v Sun HeiTip: Citizen AA -1,0, -1,5 Kvota: 2.50Kladionica: Bet365Pobeda Citizen AA sa 2 ili vise golova razlike . U slucaju pobede sa jednim golom razlike - pola uloga je Void , a pola je gubitno. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Fudbal BelgiumVreme: 20:30Eupen -vs- FC BrusselsTip: Asian Handicap:-1.00 EupenKvota: 2.06Kladionica: SBO BETPobeda Eupena sa 2 ili vise golova razlike. U slucaju pobed sa jednim golom razlike - kvota 1 Edited February 1, 2013 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted February 1, 2013 TenisDavis CupVreme: 14:00Fabio Fognini - Marin Cilic (1st set betting)Tip: 2Kvota: 1.57Kladionica: WillHillMarin Cilic osvaja prvi set TenisDavis CupVreme: 15:00Carlos Berlocq - Phillipp Kohlschreiber Tip: Phillipp Kohlschreiber -4.5 gamesKvota: 1.66Kladionica: Bet365Phillipp Kohlschreiber dobiva s minimalno 5 gemova razlike Moja prva dva para :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 1, 2013 Ja već jedan promašio valda neću i ovaj Hokej na leduAustria EBELVreme: 19:15Medvescak Zagreb - Vienna CapitalsTip: Under 6.5Kvota: 1.533Kladionica: SportingbetProdužeci se NE računaju ako se igraju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 1, 2013 Ja sam svoje bodove za danas osvojio! Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted February 1, 2013 e dal mogu ja čilića mijenjat za danas ili mi se računa kao kvota 1? Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 1, 2013 e dal mogu ja čilića mijenjat za danas ili mi se računa kao kvota 1? Možeš, a ne moraš. Jedino ako imaš neki par koji bi odigrao. Nije obaveza postaviti 2 tipa dnevno. Samo ako postavljaš zamenski navedi u novom postu da je to zamena za ovaj koji je otkazan. Citiraj onaj i postavi drugi. Mislim ako hoćeš da staviš neki Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 1, 2013 Par od Crnog sam poništio. Tamo sam napisao pa da stavim i ovde Upravo sam ponistio neke tipove , koji nisu u skladu sa tačkom 12 pravila MTF-aZamolio bi sve takmičare da obrate pažnju na tačku 12 pravila MTF-a koje glasi12. Zbog različitosti u oznakama pri ispisivanju istih tipova (u zavisnosti od kladionice do kladionice, ali i od takmičara do takmičara), obavezno je uz oznaku, za svaki tip napisati i objašnjenje šta se tipuje. Od ovog pravila su izuzeti tipovi: 1X2 (Fixevi), dvoznaci (1X, X2 i 12) i over/under, kada takvi tipovi podrazumevaju samo regularan tok utakmice, ne računajući eventualne produžetke i penale. Ko ne postavi objašnjenje tipa prilikom postavljanja tipa za koji se zahteva objašnjenje, neće mu biti priznat tip i dobija opomenu, a nakon treće opomene sledi isključenje u skladu sa čl. 20- Ukoliko takmičar tipuje na broj poena, golova, koševa, kartona... itd. mora da postavi ko sa kim igra, a ne samo tim za koji taj igrač nastupa.Primer:Par: Barselona - Realtip: Mesi daje golNepoštovanjem ove tačke - sledi kazna takmičaru - pravilo br.20Znaci ne objašnjava se samo ,1X2 (Fixevi), dvoznaci (1X, X2 i 12) i over/under, kada takvi tipovi podrazumevaju samo regularan tok utakmice, ne računajući eventualne produžetke i penale. Ako je neko odigrao , recimo over/under , a racunaju se i produžeci , to mora navesti u objašnjenju, u suprotnom - ne mora. I odlučeno je da se ipak objašnjenja na stranim jezicima ne uvažavaju. Prihvataju se samo maternji jezici naroda bivše Jugoslavije. Danas će takmičari proći bez opomena ( jer je ipak prvi dan,) , ali od sutra uz poništavanje ide i opomena. Hvala na razumevanju. ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted February 1, 2013 Možeš, a ne moraš. Jedino ako imaš neki par koji bi odigrao. Nije obaveza postaviti 2 tipa dnevno. Samo ako postavljaš zamenski navedi u novom postu da je to zamena za ovaj koji je otkazan. Citiraj onaj i postavi drugi. Mislim ako hoćeš da staviš neki u redu,znam da ne moram,samo me zanimalo da li mogu i za inače...hvala :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 1, 2013 I još nešto, naročito za nove članove ekipe igoric69 i selektor3 , ovi stari to vec znaju. Ako primeete da nekom drugom nasem takmicaru nije sve u redu kod postavljanja , mogu taj par da citiraju ( Quote) i da dodaju ako nesto fali. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted February 1, 2013 Zamjena prvog para jer je otkazanHokej na leduKHLVreme: 19:00Slovan Bratislava - Vityaz ChekhovTip: 1Kvota: 1.55Kladionica: Unibet i jedan za sutra... Košarka NBAVreme: 03:30Minnesota - L.A.Lakers (money line)Tip: 2Kvota: 1.73Kladionica: PinnacleUključujući produžetke pojeda LA Lakersa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 1, 2013 (edited) Hokej na leduNHLVreme: 01:30Detroit Red Wings - St.Louis Blues(Money Line)Tip: St.Louis Blues Kvota: 1.95Kladionica: Bwin Konačna pobeda St.Louis Bluesa računajući i eventualni OT i SO! Edited February 2, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 1, 2013 Par od Crnog sam poništio. Tamo sam napisao pa da stavim i ovde Hvala A zašto je Gazdin par precrtan ??? Hokej na ledu NHL Vreme: 03:00 Calgary Flames - Colorado Avalanche - OT Included Team Totals Tip: Calgary Flames Over 2.5 Kvota: 1.690 Kladionica: Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted February 1, 2013 kasnije mu je priznat di mu je micha ispravio post... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 1, 2013 Ja već jedan promašio valda neću i ovaj Hokej na ledu Austria EBEL Vreme: 19:15 Medvescak Zagreb - Vienna Capitals Tip: Under 6.5 Kvota: 1.533 Kladionica: Sportingbet Produžeci se NE računaju ako se igraju. FT: 1-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites