c4nton4 20 Posted February 2, 2013 ko nema srece u kocki ima u ljubavi http://www.youtube.com/watch?v=tGbK9NzZhlM Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 2, 2013 još dvije minute da upišem minus 50 kn za početak kladioničarskog dana ko nema srece u kocki ima u ljubavi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 2, 2013 ko nema srece u kocki ima u ljubavi ko nema srece u kocki ima u ljubavi a nekome mozak radi na rate Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 2, 2013 live uključen, čekam da me nešto povuče na idući ulog. do tad idem napravit hrenovke u lisnatom. kiša pada ko luda, a želudac mi kruli toliko da se nemrem koncentrirat na klađenje Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 2, 2013 live uključen, čekam da me nešto povuče na idući ulog. do tad idem napravit hrenovke u lisnatom. kiša pada ko luda, a želudac mi kruli toliko da se nemrem koncentrirat na klađenje Pozz, hocemo li danas malo bolje proci?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 2, 2013 pozdrav, ja se vikendom teško javljam, ali doči če ponedeljak i tada se ćujemo više Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 2, 2013 (edited) a nekome mozak radi na rate to ti je kad si nervozan zbog kladionice pa vise puta kliknes na "post" zbog sporog interneta Edited February 2, 2013 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 2, 2013 ajmo moji debilni red devilsi...j*bat ću vam********* ako odem u dodatni minus.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 2, 2013 Pozz, hocemo li danas malo bolje proci?? danas loše za mene, izgleda da ću pisat petstotinjak kuna minusa za par trenutaka. ja sam planirao odigrat san jose i detroit.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 2, 2013 kako ovi loše igraju..najdraži su mi kad rano prime pogodak jer tad proigraju, u svakom drugom slučaju tekme budu dozlaboga dosadne Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 2, 2013 rafael,,,morone jedan mutavi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted February 2, 2013 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 2, 2013 nalih se, pojedoh, vratih se zbog šugavog vremena mado Danas loš dan na kladi. Izgubih oko petsto kuna na liveu, zapihn još tiloko Quote Share this post Link to post Share on other sites