Jump to content
Sign in to follow this  
Dinno

03.02.2013.

Recommended Posts

17:00 Anorthosis Famagusta - Olympiakos Nicosia, Vrijeme prvog gola, tip: od 1. do 30. minute @ 1.65, Expekt, 8/10  

U današnjem susretu 20. kolu kiparske lige sastaju se ekipe Anorthosisa i Olympiacosa iz Nikozije na stadionu Antonis Papadopoulos u gradu Larnaca na Kipru. Domaći tim je ovdje apsolutni favorit pa je moj tip da će prvi gol na meču pasti u prvih pola sata jer Anorthosisu vodi mrtvu utrku sa konkurentima za novom titulom prvaka Kipra. Uz to, Anorthosis je najefikasnija ekipa lige sa 43 gola iz 19 mečeva dok je i Olympiacos skup internacionalaca iz cijelog svijeta i mogu i oni doći do bar jednog gola danas.

Anorthosis je prije par godina dohvatio i Ligu prvaka, a ove sezone je najbolje ekipa u kiparskoj ligi koja iz godine u godinu postaje sve kvalitetnija zbog velikog broja ino igrača, te je po broju stranaca prva liga u cijeloj Europi. Anortosis je nakon 19 odigranih mečeva prvi na tabeli sa omjerom od 16 pobjeda i 3 remija, gol razlikom 43-9 i imaju 51 poen. U stopu ih prati APOEL koji ima 48 bodova ali i utakmicu više jer su jučer savladali na svom terenu NEu Salamis sa 2-0. Anorthosis je pokazao da je bez premca ove godine ali zanimljivo je da u gostima puno bolje igraju jer su na svih 10 gostovanja upisali pobjede dok kod kuće imaju 6 pobjeda i 3 remija uz gol razliku od 21-4 ili u prosjeku daju kod kuće po 2,33 gola. Sa druge strane Olympiacos je ekipa koja ima čak 16 stranaca u svojim redovima iz Španije, Slovenije, Portugala, Brazila, Nigerije, Novog Zelnda... Trenutno su u lošoj formi i deveti su na tabeli sa 18 bodova, imaju 5 pobjeda, 6 remija i 8 poraza. Zanimljiv su meč odigrali u zadnjem kolu kada su uzeli bod favorizovanom AEK-u iz Larnake i bilo je 3-3. Na gostovanjaima imaju samo jednu pobjedu, te po 4 remija i poraza uz gol razliku od 7-14. Ovdje je Anorthosis pod imperativom pobjede kako bi održao 6 bodova više od APOEL-a pred ostatak sezone. Do kraja prvenstva je ostalo još 6 mečeva a osim lige Anorthosis je i u igri za kup Kipra gdje se sastaje sa ekipom Omonije iz Nicosije.

Anorthosis je u seriji od 20 mečeva bez poraza u Ligi, dok su u Europa ligi ispali od gruzijske ekipe Dila Gori. U međusobnim duelima u zadnjih 5 susreta je bilo da obje ekipe daju gol i četiri puta je slavio Anorthosis i jednom su remizirali. Večeras očekujem pobjedu Anorthosisa i da će prvi gol pasti u prvih pola sata.

22:30, Mogi Mirim - Bragantino , tip over 3.5 Goals @ 2.70, Unibet,3/10

Mec iz Brazilske Pauliste 
prosli put mi je Bragantino doneo pare pa je red da ih ispostujem i sada
tada sam i stavio analizu sa Guaranijem gde sam napisao da sam Bragantino gledao u mecu sa Santosom kada su igrali 2-2 i gde su me njihovi napadaci odusevili koliko su opasni i brzi , medjutim tada su mogli da daju i vise golova a opasno su iz kontri sto su pokazali i u tom mecu sa Guaranijem gde su postigli 2  gola
Dakle i u danasnjem mecu ocekujem da ce postici neki gol a mozda i 2-3 
Sto se tice Mogi Mirina njih sam gledao u proslom kolu sa jakim Corintiansom  u gostima a prikazali su odlicnu igru i poveli ali zatim su zaradili iskljucenje i bio penal za Corintians pa su do kraja izgubili ali iako sa igracem manje nisu razocarali i mogli su iz kontri da postignu jos neki gol 
Mogi Mirin je u prva 4 kola igrao sa Ponte pretom 0-0 ali u ostalim mecevima je bilo dosta golova 
Penapolense su pobedili sa 3-0, a Piracicaba 4-2
Za Bragantino sam vec pisao prosli put da su takodje u prvom kolu igrali 0-0 a zatim dva meca su igrali 2-2 dakle oba tima izuzetno efikasni ali i primaju dosta golova i ocekujem napadacki fudbal sa dosta golova na obe strane

22:30 Botafogo SP (1.0)- Guarani tip H1 @ 3.50, Expekt, 3/10

Botafogo pobedjuje sa bar 2 gola razlike 
Mec iz Brazilske Pauliste
i prosli put sam pisao o slabostima Guaranija koji je pred pocetak prvenstva ostao bez skoro celog tima  Rodrigo Arroz, Neto, Leone, Fernando, Bahia, Kleiton Domingues, Sacramento, Jackson, Lusmar, Oliveira, Thiguainho, Ronaldo i najbolji igrac Schwenck( 25/8)
zbog toga su i lose startovali u ligi u 5 kola imaju 4 poraza od Sae Caetana i Linensea sa 2-1 a od Ponte Prete i Bragantina sa po 3-1 na svom terenu 
Botafogo SP  je startovao dobro u ligi ako se gleda dpmaci teren jer su oba meca pobedili sa po 2-0 Oeste i Sao Bernardo dok su u gostima ocekivano izgubili od Santosa sa 3-1 i igrali 2-2 sa Sorocaibom 
Dakle uzimajuci sve u obzir a narocito mlad i neiskusan tim gostiju koji je u jako losoj formi ocekujem sigurnu i ubedljivu pobedu domacih
Edited by rockytomas

21:00, Real Sociedad - Mallorca, tip 1 @ 1.74, Pinnacle, 8/10Real Sociedad ima lijepu priliku da sa nova 3 boda poptno se ukljuci u borbu za Evropska takmicenja, a tako bi nastavio niz od 4 utakmice bez poraza. Na zadnja 3 meca imaju 2 remija i jednu pobjedu. Inace Sociedad se nalazi na odlicnom 9.mjestu sa 30 osvojenih bodova, a imaju 4 manje od vallecana koji se nalazi na mjestu koje vodi u Evropska takmicenja  Sociedad ove sezone igra dosta dobro, posebno na svom terenu. To najbolje pokazuje da su jedina ekipa do sada u primeri savladaliBarcelonu, koja ima jedan jedini poraz do sada u ligi i to upravo protiv Sociedada, kada su ih dobili sa 3-2. Real kod kuce igra 6-3-2 uz gol razliku 17:8. Forma im je u usponu i na zadnjih 6 meceva imaju samo 1 poraz. odlicna forma, koja bi mogla donijeti prevagu na ovom mecu, jer Real kako trenutno igra mogao bi lako do Evrope, a to bi bio veliki uspjeh za ovu ekipu.Sdruge strane Mallorca je u opasnoj zoni i oni se grcevito bore za svaki bod, hvatajuci se za slamku spasa u Primeri. Nalaze se na predzadnjem mjestu sa svega 17 osvojenih bodova, 3 manje od Celte koja nije u zoni ispadanja. Naravno oni nisu bez sansi, kada je opstanak u pitanju, ali njihova igra i rezultati ne daju bas veliki optimizam, posebno kada igraju u gostima. U gostima na 11 utakmica imaju samo 1 pobjedu, 3 remija i 7 poraza uz gol razliku 10:21  Oni su u crnoj seriji od 3 vezana poraza, a na zadnje 4 utakmice imaju 3 poraza i 1 remi. U ovoj godini odigrali su 4 meca i jos uvijek nemajupobjedu. Na pocetku godine su remizirali kod kuce sa Atleiko Madridom bilo je 1-1, a onda su naredne 3 izgubili i to u gostima od Valladolida 3-1 i Espanxola 3-2, da bi u proslom kolu izgubili kod kuce od Malage sa 3-2.Sociedad je favorit u ovom mecu, u to nema sumnje, bolji su od Mallorce, sto i tabela pokazuje, a ono sto je najvaznije jeste da su u puno boljoj formi i igraju kod kuce, a Sociedad je ove sezone rijetkoprosipao bodove na svom terenu. Moj tip je pobjeda Real Sociedada.

FT 3-0 :uredu::icon_razz:

Oba moja prosla a kvote sitnica xe xe  :icon_razz:

Bravo rocky, svaka cast! :icon_razz::tzare: