Tuto Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Jutarnji pozdrav društvu! Uspjeha i danas! Quote
PERKAN Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Dobar dan, juce crni (kladionicarski) dan. nijedan jedini par juce nisam pogodio. Quote
baptista Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Dobar dan, juce crni (kladionicarski) dan. nijedan jedini par juce nisam pogodio. Moram ti priznati da se ja već duže vrijeme ne kladim,eto odigram tu i tamo nešt preko vikenda za siću,jer fakat je znanstvena fantastika nešto pogodit u današnje vrijeme..jedno je sigurno,na kraju mjeseca je pozitivno iznenađenje!! Quote
Nadrealista Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Pozdrav svima... pa gdje si ti pitarcicu, nema te nikako ko ni titule za Sarajevo Quote
micha Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Dobar dan, juce crni (kladionicarski) dan. nijedan jedini par juce nisam pogodio. Hoće i to da se desi! Dobar dan svima! Quote
c4nton4 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Dobar dan, juce crni (kladionicarski) dan. nijedan jedini par juce nisam pogodio. Crni dan jučer. Dobro da sam stao na vrijeme, inače bi ostavio čitavu plaću na klađenje..Sve što sam planirao odigrat nije prošlo Quote
c4nton4 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Moram ti priznati da se ja već duže vrijeme ne kladim,eto odigram tu i tamo nešt preko vikenda za siću,jer fakat je znanstvena fantastika nešto pogodit u današnje vrijeme..jedno je sigurno,na kraju mjeseca je pozitivno iznenađenje!! Dobivaš klinca ili? Quote
baptista Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Nije to nego više nisam na maminoj sisi pa je svaka kuna dobrodošla!! Quote
c4nton4 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Ajd, bit će bolje..lako nađeš još koji posao il dva Quote
baptista Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Ajd, bit će bolje..lako nađeš još koji posao il dva Ma da nema zime..još malo pa će sezona,pa će bit love ko pljeve!! Quote
Recommended Posts