Almiric 5 Posted February 3, 2013 pa gdje si ti pitarcicu, nema te nikako ko ni titule za Sarajevo evo me "uvijek korak ispred vas" :) hahahhahha :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 3, 2013 Cekam Pobjedu Milana za neki sitniji dobitak...ali kakav je vakat, dobro je sve sto ne ide u minus... Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 3, 2013 šta predlažete za navečer kvotu 1,5 ili više za nočas ili sada live=? Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 3, 2013 ima li još koga na forumu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted February 3, 2013 Treneru, ti večeras baš nestrpljiv. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 3, 2013 idemo na NBA veceras Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 3, 2013 vikend je bio nedo Bog nikome sto se tice rezultata... odavno nepamtim gore rezultate Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 3, 2013 vikend je bio nedo Bog nikome sto se tice rezultata... odavno nepamtim gore rezultate Slazem se drug moj.... danas ocajan dan i odigram tiket Milan, Atletico, Sociedad i Marseille i vratio bi sve ulozeno za vikend + jos zaradio.... ali francuzi ne bi bili francuzi kada ne bi usrali.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 3, 2013 jeste hare ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 3, 2013 evo me "uvijek korak ispred vas" :) hahahhahha :) sto me to persiras Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 3, 2013 Slazem se drug moj.... danas ocajan dan i odigram tiket Milan, Atletico, Sociedad i Marseille i vratio bi sve ulozeno za vikend + jos zaradio.... ali francuzi ne bi bili francuzi kada ne bi usrali.... ma usrali su svi, samo se et kod tebe potrefilo da su francuzi Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted February 3, 2013 jeste hare ;) Polahko, polahko... naletit će neko. Da večeras ne uđe tiket, minus bi bio znatno veliki. Opet taj vikend... da mi ga je kako preskočiti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted February 3, 2013 Ako se po jutru dan poznaje, ovaj mjesec će biti katastrofa. Vikend za zaborav možda će biti bolji novi tjedan Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 3, 2013 ima li još koga na forumu? Mogao bi i poštu malo da otvoriš. Ako se po jutru dan poznaje, ovaj mjesec će biti katastrofa. Vikend za zaborav možda će biti bolji novi tjedan Prvi se mačići u vodu bacaju! Dobro veče Dobro veče Čika Crni! Quote Share this post Link to post Share on other sites