emir1983 21 Posted February 5, 2013 ako neko ide na EP u košarci u Sloveniju: http://www.klix.ba/sport/kosarka/cijene-ulaznica-za-evropsko-prvenstvo-u-kosarci-od-4-do-180-eura/130205083 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 5, 2013 Pozdrav svima! pozdrav čovječe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 5, 2013 i ja sam to igrao, čini mi se da je Zemlja u boljoj formi ja opet mislim da je beton jaci od zemlje.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 5, 2013 Danas jedan, ali vredan pogodak El-Entag El-Harby - Ittihad El-Shorta - FT 0:1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 5, 2013 ako neko ide na EP u košarci u Sloveniju: http://www.klix.ba/sport/kosarka/cijene-ulaznica-za-evropsko-prvenstvo-u-kosarci-od-4-do-180-eura/130205083 Dobro veće..... Ne vjerujem,da će tko gledati utakmicu uživo Finska : Švedska koji itak nemaju pojma o košarci za kartu dati 15 €..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 5, 2013 Jučer sam napisao,da imam garantiran par iz odbojke....Ide se za par Radnički Kragujevac : Bydgoszcz....Jućer su bile u kratko vrijeme 4,00....do 3.00 za pobjedu domačina, no danas pa kvote pale na 1,30..... Ja sam dva puta uživo gledao ekipu Radničkog iz Kragujevca u Murskoj Soboti....Bili su skromni na turnirima, dva puta četvrti....a Poljaci su vjerovatno došli s "rezervama"...??? Gledat ću live na netu ovu utakmicu jer me zanima postava gostiju.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted February 5, 2013 ako neko ide na EP u košarci u Sloveniju: http://www.klix.ba/sport/kosarka/cijene-ulaznica-za-evropsko-prvenstvo-u-kosarci-od-4-do-180-eura/130205083 Moglo bi se možda i trknuti na koji meč. Roberte, ti Poljaci igraju bez dosta nekih igrača. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 5, 2013 Neki od vas na forumu pa možda još kod nas u Murskoj Soboti misli,da je Robert malo čudniji kod prijedlloga.....Baš sada gledam šta ću sutra napisati....i PLATIM ako budu u kladionicama gdje imam novac.... Indija : Palestina TIP 1 @ 2,00 Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted February 5, 2013 Neki od vas na forumu pa možda još kod nas u Murskoj Soboti misli,da je Robert malo čudniji kod prijedlloga.....Baš sada gledam šta ću sutra napisati....i PLATIM ako budu u kladionicama gdje imam novac.... Indija : Palestina TIP 1 @ 2,00 jel to prijateljski mec ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 5, 2013 ja opet mislim da je beton jaci od zemlje.... nisi ti ovdje da mislis nego se baci na glavu pa provjeri ko je jaci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 5, 2013 losa ponuda danas... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 5, 2013 jel to prijateljski mec ? da..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted February 5, 2013 da..... Ja bih pre rekao da ce to biti 1-1 (prijateljski) Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 5, 2013 Ja bih pre rekao da ce to biti 1-1 (prijateljski) dobro....nisam ja još platio i pitanje,da li ću platiti.... Za sutra sam odigrao jedan sistem 3/4 i all Slovenija - BIH (oda daju gol) TIP YES Škotska - Estonija TIP 1 Jansrud - Marsaglia (super G) TIP 1 Theaux - Fill TIP 1 a sada laku noč!! Quote Share this post Link to post Share on other sites