Goran1 7 Posted February 5, 2013 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted February 5, 2013 Ko jos igra 3+ na africke ekipe.... Senegal i Gvineja igraju 1-1, a jos 10-ak minuta do kraja... Pa ovi afrikanci ni na prijateljskim tekmama ne mogu vise od 2 gola zabiti... Bice ovo vrlo pametno ulozena lova... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 5, 2013 Ko jos igra 3+ na africke ekipe.... Senegal i Gvineja igraju 1-1, a jos 10-ak minuta do kraja... Pa ovi afrikanci ni na prijateljskim tekmama ne mogu vise od 2 gola zabiti... Bice ovo vrlo pametno ulozena lova... hehe... probaj nekad sa norveskim klubovima, kao ja danas... obje prijetsljek igrao over 3,5 gola... jedna zavrsila 1:8, a druga 2:6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 5, 2013 norvežani i 2 nizozemska - ludnica golova Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted February 5, 2013 Laku noc i lep san.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 5, 2013 čakat ču ovog gasola, da da 16 poena,.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 5, 2013 Koja je po vama ocjena ovog site-a: http://al-pro.weebly.com/index.html uradio sam ga danas za par sati, momku koji mi je kod kuće pravio ograde i vrata ulog: 0 € za hosting i domenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 5, 2013 Neki od vas na forumu pa možda još kod nas u Murskoj Soboti misli,da je Robert malo čudniji kod prijedlloga.....Baš sada gledam šta ću sutra napisati....i PLATIM ako budu u kladionicama gdje imam novac.... Indija : Palestina TIP 1 @ 2,00 Ja bih pre rekao da ce to biti 1-1 (prijateljski) Na prvi pogled iskreno čudila me mala kvota na Indiju, jeste da je domaci teren, ali milsim da Indija nista nije jaca od Palestine i da je tu negde egal, cak bi neku malu prednost dao Palestini. Više se slažem sa Eurom da je to vise neki X . ali posle procitam da Palestinci dolaze bez nekih prvotimaca, pa je zbog toga izgleda ovako mala kvota na Indiju. Ipak ja ovde ne bi dirao nista. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 5, 2013 (edited) Koja je po vama ocjena ovog site-a: http://al-pro.weebly.com/index.html uradio sam ga danas za par sati, momku koji mi je kod kuće pravio ograde i vrata ulog: 0 € za hosting i domenu web adresa je bas lagana za upamtit Edited February 5, 2013 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 5, 2013 Dosta je bilo . Laku noć svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites