micha 27 Posted February 5, 2013 Oberliga Niederrhein 19:30 TuRU Düsseldorf - Honnepel-Niedermormter @ 1 @ 1.50 Bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 6, 2013 (edited) Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 19:30Naziv para: Malta-Sjev.Irska Tip para: 1XTečaj: 1.550 0-0 Edited February 6, 2013 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 6, 2013 (edited) Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 15:00Naziv para: Hrvatska-J.KorejaTip para: 1Tečaj: 2.200 4-0 Edited February 6, 2013 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 6, 2013 Engleska - Brazil over 2.5 @2.00 (William Hill) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 6, 2013 Svedska - Argentina over 2.5 @1.95 (unibet) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 6, 2013 Wels - Austrija over 2.5 @2.10 (unibet) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 6, 2013 Belgija - Slovacka 1 @1.53 (bet365) Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 6, 2013 Kavala v Anagennisi Epanomi ,tip gost ne daje gol@1.55 Sportingbet Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 6, 2013 18:00 Slovenia - Bosnia and Herzegovina, tip: 2 @ 2.60, William Hill, 8/10Danas se širom Europe igraju prijateljski susreti a moj odabir je onaj u Ljubljani na stadionu Stožice gdje se sastaju domaća Slovenija i Bosna i Hercegovina. Moj tip je 3 i više golova na meču zbog trenutne forme igrača BIH ali i zbog činjenice da je i Slovenija sasvim solidna selekcija koja također može postići barem jedan gol. Ovo je četvrti međusobni susret ove dvije selekcije i to treći koji se igra u Sloveniji, a sve dosadašnje mečeve je dobila BIH. Prva dva su bila kvalifikacijska za SP 1998 godine i BIH je slavila sa 2-1 u Ljubljani i 1-0 u Sarajevu, dok je zadnji susret 2008 godine bio prijateljski i slavila je BIH sa 4-3. Tako da vjerujem da ćemo i večeras gledati otvoren i dobar meč.Selekcija BIH je u top formi, i po FIFA rankingu i po prvom mjestu u kvalifikacijama što je najbolji im rezultat, te su jedna od najefikasnijih ekipa u Europi sa 15 golova iz 4 susreta kvalifikacija za SP u Brazilu. U zadnjih 6 mečeva BIH ima 5 pobjeda i 1 remi sa Grčkom 0-0 dok su pobjedili Lihtenštajn sa 8-1, Litvaniju sa 3-0, Latviju sa 4-1, Wales sa 2-0 i Alžir sa 1-0. Sa druge strane Slovenija iz 4 meča kvalifikacija ima samo 1 pobjedu i 3 poraza. Savladali su samo Kipar sa 2-1 dok su izgubili od Švicarske 0-2, Norveške 1-2 i Albanije 0-1. BIH će igrati bez povrijeđenih Seada Salihović, Ivana Sesara, Muhameda Bešića i Josipa Kvesića, kao i Mensura Mujdže, od kojih su samo Salihović i Mujdža standardni u timu. Selektor Sušić je pozvao: Golmani: Asmir Begović (Stoke City), Asmir Avdukić (FK Borac) Odbrana: Emir Spahić (Sevilla), Ermin Zukanović (Gent), Ognjen Vranješ (Alania), Mensur Mujdža (Freiburg), Josip Kvesić (Željezničar), Toni Šunjić (Zorya) i Muhamed Bešić (Ferencvárosi) Sredina: Miralem Pjanić (Roma), Senad Lulić (Lazio), Avdija Vršajević (Hajduk), Adnan Zahirović (Spartak Nalchik), Muamer Svraka (Željezničar), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senijad Ibričić (Kasimpasa), Ivan Sesar (Elazigspor) i Miroslav Stevanović (Sevilla) Napad: Edin Džeko (Manchester City) i Vedad Ibišević (Stuttgart). Selektor Slovenije, Katanec je izjavio: "Pogledajte samo popis ovih igrača: Džeko, Ibišević, Lulić, Pjanić, Misimović, da ne nabrajajam i druge - to je 'strašna' momčad. Ne znam u kakvom će sastavu doći u Ljubljanu, ali čak i da budu nekompletni, oni su za mene među deset najboljih na svijetu. Pogledao sam snimak utakmici protiv Litvanije koju su riješili sa tri gola iz četiri prilike u 15 minuta, tako da je kvaliteta BiH neupitna" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 6, 2013 15:30, Aalesund - Sogndal, tip vise od 2,5 gola @ 1.81, Pinnacle, 8/10 Ovo sam jednostavno morao odigrati. Ovako visoka kvota na over golova,kada su norvezani u pitanju, je zaista nesto sto ne propustam. Kodnorveskih ekipa je opste poznato da su ekipe koje se vole nadigravati iigrati ofanzivno i napadacki, bez obzira gdje i skim igraju, a posebnoako je protivnik takodjer ekipa iz Norveske.Obje ekipe su na pripremama za narednu sezonu, a danas ce odmjeritisnage jedna protiv druge. Inace prvenstvo im pocinje tek za nesto viseod mjesec dana, pa tako da im forma sigurno nije na visokom nivou, aliuostalom i ne upustam se u prognoze oko konacnog pobjednika. Na zadnjih 5medjusobnih utakmica na cak 4 meca je bio over 2,5 gola, a od tih 5utakmica 2 su bile prijateljske i na obje je bio over golova 2:4 i 2:1.Obje ekipe su do sada na pripremama odigrale po 2 prijateljske utakmice.Aalesund je jednu dobio s acak 7:0, dok je drugu igrao nerijeseno 0:0.Sogndal je obje utakmice rijesio u svoju korist sa 4:1 i 1:0. To su bilinizerazredni protivnici, pa je vjerovatno bilo dosta ekperimentisanja,no danas igraju svoj prvi pravi mec na pripremama, a ujedno su objeekipe iz elitnog takmicenja Norveske lige.Juce su se igrale dvije prijateljske utakmice norveskih klubova irezultati su bili 1:8 i 2:6. Ocekujem i danas da ove dvije ekipeodigraju jedan napadacki i ifanzivan mec sa dosta golova. Mozda ne kaonjive kolege juce, ali dovoljno da bude over 2,5 gola na ovom mecu.Dakle, moj tip je da ce biti 3 i vise golova na utakmici. Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted February 6, 2013 14:00, Sarajevo - Borac (Banja Luka), tip: manje od 2.5 gola, @2.05, 4/10, bet365Ovo je jedan prijateljski meč koji će se odigrati u Međugorju gdje senalaze na pripremama ova dva bosankohercegovačka premijerligaša.Sarajevu će ovo biti posljednji pripremni meč u ovoj bazi, jer drugi diopriprema nastavljaju u Hrvatskoj. Do sada su odigrali tri prijateljskeutakmice, sve tri su pobijedili, prvo Vitez u Sarajevu sa 1:0, zatimBranitelj 2:0 i Velež sa 1:0 u Međugorju. Kao što se može primijetiti,tim Dragana Jovića još nije primio gol u ovim prijateljskim mečevima,što može značiti da je ovaj trener promijenio taktiku nakon odlaskanajboljeg igrača Saida Husejinovića u Dinamo. Pored njega, otišli su jošBelošević u Grčku te Sesar sa posudbu u turski Elazigspor. Na tojpoziciji zadnjeg veznog se našla zamjena u vidu Muhameda Džakmića,provjerenog imena bordo tima koji je 169 puta oblačio bordo dres prijeodlaska u Južnu Koreju. Koliko će se uspijeti nadoknaditi Belošević, anaročito hausejinović, ostaje se da vidi, a novi igrači Osmanagić,Todorović i Huseiinbašić očekuju priliku da to pokažu. Borac se istodosta pojačao, potpisali su napadače Raščića i Bilbiju, te Maletića iGrujića. Na papiru, radi se o vjerovatno najkvalitetnijem timu ligu, alividjet ćemo kako će to funkcionisati. Odbranu i dalje čuva VuleTrivunović, dugo godina jedan od najboljih štopera lige, koji je jednovrijeme igrao i u Sarajevu, te smatram da će Borac teško primati golove.Iako je prijateljska utakmica, ne očekujem puno golova, maksimalno dva,zbog svega gore navedenog. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 6, 2013 18:00 Slovenia - Bosnia and Herzegovina, tip: 2 @ 2.60, William Hill, 8/10 Danas se širom Europe igraju prijateljski susreti a moj odabir je onaj u Ljubljani na stadionu Stožice gdje se sastaju domaća Slovenija i Bosna i Hercegovina. Moj tip je 3 i više golova na meču zbog trenutne forme igrača BIH ali i zbog činjenice da je i Slovenija sasvim solidna selekcija koja također može postići barem jedan gol. Ovo je četvrti međusobni susret ove dvije selekcije i to treći koji se igra u Sloveniji, a sve dosadašnje mečeve je dobila BIH. Prva dva su bila kvalifikacijska za SP 1998 godine i BIH je slavila sa 2-1 u Ljubljani i 1-0 u Sarajevu, dok je zadnji susret 2008 godine bio prijateljski i slavila je BIH sa 4-3. Tako da vjerujem da ćemo i večeras gledati otvoren i dobar meč. Selekcija BIH je u top formi, i po FIFA rankingu i po prvom mjestu u kvalifikacijama što je najbolji im rezultat, te su jedna od najefikasnijih ekipa u Europi sa 15 golova iz 4 susreta kvalifikacija za SP u Brazilu. U zadnjih 6 mečeva BIH ima 5 pobjeda i 1 remi sa Grčkom 0-0 dok su pobjedili Lihtenštajn sa 8-1, Litvaniju sa 3-0, Latviju sa 4-1, Wales sa 2-0 i Alžir sa 1-0. Sa druge strane Slovenija iz 4 meča kvalifikacija ima samo 1 pobjedu i 3 poraza. Savladali su samo Kipar sa 2-1 dok su izgubili od Švicarske 0-2, Norveške 1-2 i Albanije 0-1. BIH će igrati bez povrijeđenih Seada Salihović, Ivana Sesara, Muhameda Bešića i Josipa Kvesića, kao i Mensura Mujdže, od kojih su samo Salihović i Mujdža standardni u timu. Selektor Sušić je pozvao: Golmani: Asmir Begović (Stoke City), Asmir Avdukić (FK Borac) Odbrana: Emir Spahić (Sevilla), Ermin Zukanović (Gent), Ognjen Vranješ (Alania), Mensur Mujdža (Freiburg), Josip Kvesić (Željezničar), Toni Šunjić (Zorya) i Muhamed Bešić (Ferencvárosi) Sredina: Miralem Pjanić (Roma), Senad Lulić (Lazio), Avdija Vršajević (Hajduk), Adnan Zahirović (Spartak Nalchik), Muamer Svraka (Željezničar), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senijad Ibričić (Kasimpasa), Ivan Sesar (Elazigspor) i Miroslav Stevanović (Sevilla) Napad: Edin Džeko (Manchester City) i Vedad Ibišević (Stuttgart). Selektor Slovenije, Katanec je izjavio: "Pogledajte samo popis ovih igrača: Džeko, Ibišević, Lulić, Pjanić, Misimović, da ne nabrajajam i druge - to je 'strašna' momčad. Ne znam u kakvom će sastavu doći u Ljubljanu, ali čak i da budu nekompletni, oni su za mene među deset najboljih na svijetu. Pogledao sam snimak utakmici protiv Litvanije koju su riješili sa tri gola iz četiri prilike u 15 minuta, tako da je kvaliteta BiH neupitna" Emire ovo bi mogao biti veliki problem http://sportsport.ba/galerija/snijeg-prekrio-stozice/3044#2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 6, 2013 Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 15:00 Naziv para: Hrvatska-J.Koreja Tip para: 1 Tečaj: 2.200 2-0 HT odličan par Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 6, 2013 Emire ovo bi mogao biti veliki problem http://sportsport.ba/galerija/snijeg-prekrio-stozice/3044#2 dragi Dinno, ja sam igrao na pobjedu BIH a ne na sunčano vrijeme meni je dovoljno i 1-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted February 6, 2013 Saudijska Arabija - Kina Under 2,5 @1,50 Bwin Quote Share this post Link to post Share on other sites