Jump to content

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
  On 2/5/2013 at 10:45 PM, micha said:

Na prvi pogled iskreno čudila me mala kvota na  Indiju, jeste da je domaci teren, ali milsim da Indija nista nije jaca od Palestine i da je tu negde egal, cak bi neku malu prednost dao Palestini.  Više se slažem sa Eurom da je to vise neki X . ali posle procitam da Palestinci dolaze bez nekih prvotimaca, pa je zbog toga  izgleda ovako mala kvota na Indiju. Ipak ja ovde ne bi dirao nista.  

. Gledam izgleda da su i kladionice shvatile da su podcenile Palestince , pa sada kvota na Indiju nije vise oko 2,00- 2,05, vec je 2.25 - 2,30.  Ali ja i dalje ostajem pri svome da ne bi dirao nista.  Cak da moram nesto od toga igrati - 1 ne bi bio izbor. 

Posted

Dobar dan....

Indija u prvom poluvrijemenu vode s 2:1....Ja sam jučer napisao,da bi uplatio i tipovao 1 ali jučer nije bilo ponude u kladionicama gdje sam registriran.....što je, je.....

Posted
  On 2/6/2013 at 12:08 PM, HaRe! said:

Kakva je ovo zajebancija kad se kopira tekst rečenice ne idu do kraja već na pola?

Nestalo je tonera, pa ne može sve da odštampa  :icon_razz:

Posted
  On 2/6/2013 at 1:52 PM, roberth said:

Dobar dan....

Indija u prvom poluvrijemenu vode s 2:1....Ja sam jučer napisao,da bi uplatio i tipovao 1 ali jučer nije bilo ponude u kladionicama gdje sam registriran.....što je, je.....

šta misliš za odbojku, ti se bolje razumiješ, Zenit - Dinamo, može over na poene, trebalo bi biti tvrdo?

Posted

Snijeg u Ljubljani, vojska cisti snijeg na stadionu Stozice... roberthe kakva je trenutno situacija, kakvi su uslovi za mec Slovenija - BIH?

Posted
  On 2/6/2013 at 1:59 PM, Dinno said:

Snijeg u Ljubljani, vojska cisti snijeg na stadionu Stozice... roberthe kakva je trenutno situacija, kakvi su uslovi za mec Slovenija - BIH?

Sekcija za meteorologiju je na drugom spratu  :48thumbsup: