micha Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Na prvi pogled iskreno čudila me mala kvota na Indiju, jeste da je domaci teren, ali milsim da Indija nista nije jaca od Palestine i da je tu negde egal, cak bi neku malu prednost dao Palestini. Više se slažem sa Eurom da je to vise neki X . ali posle procitam da Palestinci dolaze bez nekih prvotimaca, pa je zbog toga izgleda ovako mala kvota na Indiju. Ipak ja ovde ne bi dirao nista. . Gledam izgleda da su i kladionice shvatile da su podcenile Palestince , pa sada kvota na Indiju nije vise oko 2,00- 2,05, vec je 2.25 - 2,30. Ali ja i dalje ostajem pri svome da ne bi dirao nista. Cak da moram nesto od toga igrati - 1 ne bi bio izbor. Quote
HaRe! Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Kakva je ovo zajebancija kad se kopira tekst rečenice ne idu do kraja već na pola? Quote
roberth Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Dobar dan.... Indija u prvom poluvrijemenu vode s 2:1....Ja sam jučer napisao,da bi uplatio i tipovao 1 ali jučer nije bilo ponude u kladionicama gdje sam registriran.....što je, je..... Quote
emir1983 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Kakva je ovo zajebancija kad se kopira tekst rečenice ne idu do kraja već na pola? Nestalo je tonera, pa ne može sve da odštampa Quote
emir1983 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Dobar dan.... Indija u prvom poluvrijemenu vode s 2:1....Ja sam jučer napisao,da bi uplatio i tipovao 1 ali jučer nije bilo ponude u kladionicama gdje sam registriran.....što je, je..... šta misliš za odbojku, ti se bolje razumiješ, Zenit - Dinamo, može over na poene, trebalo bi biti tvrdo? Quote
Dinno Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Snijeg u Ljubljani, vojska cisti snijeg na stadionu Stozice... roberthe kakva je trenutno situacija, kakvi su uslovi za mec Slovenija - BIH? Quote
emir1983 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Snijeg u Ljubljani, vojska cisti snijeg na stadionu Stozice... roberthe kakva je trenutno situacija, kakvi su uslovi za mec Slovenija - BIH? Sekcija za meteorologiju je na drugom spratu Quote
Recommended Posts