emir1983 21 Posted February 6, 2013 Dinno, da pogledamo prognozu zajedno: Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 6, 2013 . Gledam izgleda da su i kladionice shvatile da su podcenile Palestince , pa sada kvota na Indiju nije vise oko 2,00- 2,05, vec je 2.25 - 2,30. Ali ja i dalje ostajem pri svome da ne bi dirao nista. Cak da moram nesto od toga igrati - 1 ne bi bio izbor. Indija - Palestina 2-4 FT Bolje da ovi Indij(an)ci i dalje se drže sapunica Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted February 6, 2013 (edited) Dobar dan, Hrvatska gazi Koreju ko male mačiće..nadam ste da ste uzeli ovaj poklon!! ..ali ima još do kraja dosta!! Edited February 6, 2013 by baptista Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 6, 2013 . Gledam izgleda da su i kladionice shvatile da su podcenile Palestince , pa sada kvota na Indiju nije vise oko 2,00- 2,05, vec je 2.25 - 2,30. Ali ja i dalje ostajem pri svome da ne bi dirao nista. Cak da moram nesto od toga igrati - 1 ne bi bio izbor. Dobar dan.... Indija u prvom poluvrijemenu vode s 2:1....Ja sam jučer napisao,da bi uplatio i tipovao 1 ali jučer nije bilo ponude u kladionicama gdje sam registriran.....što je, je..... Indija - Palestina 2-4 FT Bolje da ovi Indij(an)ci i dalje se drže sapunica Lepo ja pričam da su Palestinci bolji od Indijaca i da su podcenjeni u ovom susretu, ali Robert ne slusa. Srećom po njega nije imao gde da uplati Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 6, 2013 Lepo ja pričam da su Palestinci bolji od Indijaca i da su podcenjeni u ovom susretu, ali Robert ne slusa. Srećom po njega nije imao gde da uplati Sreća,da nije bila službena utakmica(kvalifikacijska ili šta ja znam)....Interpol bi za ovu utakmicu imao za sumljivu....u prvom poluvremenu 2:1 za Indiju, na kraju pa 4:2 za Palestinu....to mi je sumljivo!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 6, 2013 Snijeg u Ljubljani, vojska cisti snijeg na stadionu Stozice... roberthe kakva je trenutno situacija, kakvi su uslovi za mec Slovenija - BIH? sada je u Ljubljani kiša i snijeg, teren je puno vode ali mislim,da ide momcima kod trčanja.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 6, 2013 šta misliš za odbojku, ti se bolje razumiješ, Zenit - Dinamo, može over na poene, trebalo bi biti tvrdo? ne vidim nigdje te ponude....ali vidim pa sijajnu priliku za pogodak iz slovenske odbojkarske lige za žene....šteta što sam kladio na Škotsku protiv Estonije u natjecanjima.....Idem sada platit na Bwin i kladit ću za odbojkarice Puconci(igra se u Murskoj Soboti), poznajem u malim prstima naše odbojkarice i mislim,da pobjeda nije u pitanju....Puconci - Grosuplje TIP 1.... u Ljubljani pojačan snijeg i najljepša prilika na utakmici za BiH...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 6, 2013 Gol u Ljubljani....BiH vode s 1-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 6, 2013 Greška naše obrane, zaboravili na Ibiševića i tako je glavom postigao gol.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 6, 2013 Lep gol Pjanića....0:2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 6, 2013 (edited) Slovenija - BIH 0-2 HT uhvatio sam odličnu kvotu 2.60 na BIH Edited February 6, 2013 by emir1983 Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted February 6, 2013 ne vidim nigdje te ponude....ali vidim pa sijajnu priliku za pogodak iz slovenske odbojkarske lige za žene....šteta što sam kladio na Škotsku protiv Estonije u natjecanjima.....Idem sada platit na Bwin i kladit ću za odbojkarice Puconci(igra se u Murskoj Soboti), poznajem u malim prstima naše odbojkarice i mislim,da pobjeda nije u pitanju....Puconci - Grosuplje TIP 1.... u Ljubljani pojačan snijeg i najljepša prilika na utakmici za BiH...... Koliko si siguran za ovu odbojku .Imam @2.00 na domacine??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 6, 2013 ne vidim nigdje te ponude....ali vidim pa sijajnu priliku za pogodak iz slovenske odbojkarske lige za žene....šteta što sam kladio na Škotsku protiv Estonije u natjecanjima.....Idem sada platit na Bwin i kladit ću za odbojkarice Puconci(igra se u Murskoj Soboti), poznajem u malim prstima naše odbojkarice i mislim,da pobjeda nije u pitanju....Puconci - Grosuplje TIP 1.... u Ljubljani pojačan snijeg i najljepša prilika na utakmici za BiH...... U pitanju su muškarci, liga prvaka, završilo sa 3-0 za Zenit Kazan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 6, 2013 zazimilo je Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 6, 2013 Koliko si siguran za ovu odbojku .Imam @2.00 na domacine??? http://www.odbojka.si/2012_live Quote Share this post Link to post Share on other sites