Jump to content

Recommended Posts

Posted

Malo prije sam zvao prijatelja koji je na utakmici Puconci - Grosuplje.....Loše igraju domače odbojkašice, fali kapetanka momčadi - igra kao bloker (ima ozljedu) i teško,teško s takvom igrom doći do pobjede.....Danas crn dan za mene....Slovenija ne more dati barem jedan gol, odbojkari Panvite očekivano izgubili i na žalost loše igraju odbojkašice....

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jeb....a te Slovenija.....nemate pojma šta je fuzbal......

Slovenija igrala a Bosna davala golove  :icon_surprised: zasluzili ste bar jedan gol al oni vam napadaci neznaju opucat, ko da cijeli dan nista nisu jeli il su se dogovorili da nema jakih udaraca posto je prijateljska  :icon_biggrin:

Posted

Kakav dan kladjenja :icon_razz:

sve sto sma zamislio i odigrao, sve pogodio... BIH 2, Svedska oba daju gol, Engleska 3+, Hrvatska 1 i naravno norvezani legende Aalesund 3+ i ham Kam 3+.... igrao sve ovo u singlu sa ulozima po 10 eura.... odavno nije bio bolji dan :icon_razz:

Posted

Sreća,da nije bila službena utakmica(kvalifikacijska ili šta ja znam)....Interpol bi za ovu utakmicu imao za sumljivu....u prvom poluvremenu 2:1 za Indiju, na kraju pa 4:2 za Palestinu....to mi je sumljivo!!!

Zašto sumnjivo!?. Rekao sam već da su Palestinci bolji od Indijaca, ali da nisu nastupali kompletni ( tako sam pročitao) . Ali izgleda ni to im nije smetalo  da pobede.  Za indiju je najbolje , ako hoće da pobede nekog, sledecu da igraju protiv recimo Laosa. 

sve sto sma zamislio i odigrao, sve pogodio... BIH 2, Svedska oba daju gol, Engleska 3+, Hrvatska 1 i naravno norvezani legende Aalesund 3+ i ham Kam 3+.... igrao sve ovo u singlu sa ulozima po 10 eura.... odavno nije bio bolji dan :icon_razz:

Da je takvih dana - svakog dana! :48thumbsup:

Posted

ja cekam jos keca na mrtvi Portugal a kao sto kazes sve sto sam zamislio to sam pogodio, cak su i kvote bile iznenadjujuce velike s obzirom da su dobre ekipe a prijateljske utakmice, da nabrojim neke, Engleska - Brazil 3+ @1.95, Svedska - Argentina 3+ @1.85 Wales - Austrija 3+ @2.10... jos sam odigro pobjede Belgije i Skotske oba para po 1.55

Posted

ja cekam jos keca na mrtvi Portugal a kao sto kazes sve sto sam zamislio to sam pogodio, cak su i kvote bile iznenadjujuce velike s obzirom da su dobre ekipe a prijateljske utakmice, da nabrojim neke, Engleska - Brazil 3+ @1.95, Svedska - Argentina 3+ @1.85 Wales - Austrija 3+ @2.10... jos sam odigro pobjede Belgije i Skotske oba para po 1.55

jebi ga drug, steta za Portugal... jadovi su ono :icon_mad:

Ja jos cekao veceras Francuze 3+ isto igrao singl, kvota 2.05.... i to proslo :icon_razz: