selektor3 1 Posted February 8, 2013 šta se igra danas? imao sam trening ujutro, pa nisam ni tenis popratio.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted February 8, 2013 youzhny protiv dodiga zicer za danas po meni...u SS-u 1.65 daju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted February 8, 2013 youzhny protiv dodiga zicer za danas po meni...u SS-u 1.65 daju... Dodig igra na "domaćem" terenu a osim toga i Rus zna ponekad biti u svom filmu... Uglavnom , ja bi prije pokušao na Dodiga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igoric69 6 Posted February 8, 2013 ma ne vjerujem da može išta,lik je umoran,to je rekao i sam...uglavnom ako Rusa ude služio servis lagano dobija... Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted February 8, 2013 šta se igra danas? imao sam trening ujutro, pa nisam ni tenis popratio.... Koga treniraš ti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted February 8, 2013 Pozdrav.... a fakat da li bi dwiz mogao da razmisli malo o ovom novom pravilu, i da ga barem malo modifikuje, na neki nacin da budu svi zadovoljni, i admini i clanovi foruma? Nisu pravila zapisana u kamenu, samo treba pronaći nešto što će svima odgovarati. Stari sustav nije funkcionirao jer su se zadnja dva dana nabijali postovi. Predložite kako bi riješili taj problem, pa ćemo nešto novo smisliti. Ovdje možete iznijeti svoja mišljenja: http://www.bet-club.com/forum/topic/26575-rasprava-oko-ra%C4%8Dunanja-aktivnosti/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 8, 2013 na PSG.a veceras 1.15... sramote Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 8, 2013 pokusat cu dvoznak na le havre..x2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 8, 2013 Gluposti.Mali nije bio ni za 3 ligu.Trebao je reci koliko je golova primio na tim utakmicama. zato su ga i zezali sa tribina jer je primao i kroz noge pogotke. U Partizanu je onda bilo bar 4-5 boljih golmana.Nego neko je uzeo pare kada su ga doveli kao neverovatnog talenta. ovo mi swe nesto dupliralo!!! neeee Koga treniraš ti? svoju pljucu svako veče poslije 23 sata Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 8, 2013 Nisu pravila zapisana u kamenu, samo treba pronaći nešto što će svima odgovarati. Stari sustav nije funkcionirao jer su se zadnja dva dana nabijali postovi. Predložite kako bi riješili taj problem, pa ćemo nešto novo smisliti. Ovdje možete iznijeti svoja mišljenja: http://www.bet-club.com/forum/topic/26575-rasprava-oko-ra%C4%8Dunanja-aktivnosti/ Ma što god da napraviš nemreš doć na zelenu granu. Ostaviš stvari kakve jesu, samo malkice smanjiš potreban prag aktivnosti i ukineš brojanje postova koji su oblika dnevnog pozdrava tako da bude mjesta za kakvu takvu komunikaciju. I to je to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 8, 2013 hare, ove godine treniram selekciju u14 u prvoj slovenskoj ligi Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 8, 2013 nogomet by the way Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 8, 2013 nogomet by the way javi se Mamiću za posao. Ako je Čaćić mogao trenirat Dinamo, može i trener U-14. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 8, 2013 Sad vas lijepo pozdravljam Moram se odmorit prije devastiranja večeras Quote Share this post Link to post Share on other sites