inter 0 Posted October 30, 2006 18:45 Montepaschi Siena - ALBA Berlin tip:under 155 @1.90 Lutrija 8/10 Odmah nek se zna nisam neki poznavatelj kosarke(neznam igrace pojedinih klubova),ali pratim rezultate,formu i broj koseva(cesto igram under/over). Montepaschi Siena je jedna odlicna momcad u domacem prvenstvu sa omjerom 4-1.U tih 5 kola 3 su utakmice bile ispod ove granice,dok su dvije bile preko.U zadnje 2 utakmice su poceli igrati malo cvrsce sto se vidi na rezultatu jer su obje isle ispod 140 koseva. ALBA u domacem prvenstvu takoder odlicana te ka Montepaschi zauzima 2. mjesto sa omjerom 6-1.U 7 utakmica koliko su igrali 4 su isle ispod ove granice.Zadnja utakmica im je zavrsila 57:74. U susretu dvije podjednako jake momcadi(po meni i Brackom,ali ne i prma bookijima)ocekujem tvrdu igru s malo koseva i s jedne i s druge strane. Ono sto me najvise privuklo ovom tipu je kada sam Expetu isao odigrati under nije ga bilo.Dali su u ponud dva puta over,a nijedanput under(mislim da nije bilo slucajno).Samo da nadodam da je BWin stavio granicu od 153.5 koseva,dok se u SuperSportu moze naci za 155.5. Quote Share this post Link to post Share on other sites