roberth 15 Posted February 9, 2013 FAK nije Slovenac, on je Hrvat (Goranin iz Mrkoplja) koji se natječe za slovensku reprezentaciju. ima slovensko državljanstvo..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 9, 2013 (edited) Danas lep dan ( mislim kladionicarski) Igrani Alžirci i Omanci ( valjda se tako kaže) I to igrano da pobede : Setif, Constantine i Saham . I svi su pobedili - 100% ni učinak danas. Edited February 9, 2013 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 9, 2013 ima slovensko državljanstvo..... Fak nije Slovenac bez obzira šta ima slovenski pasoš. Fak je rođen u Rijeci, a to šta je otišao natjecati se za slovensku reprezentaciju je druga priča. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 9, 2013 Fak nije Slovenac bez obzira šta ima slovenski pasoš. Fak je rođen u Rijeci, a to šta je otišao natjecati se za slovensku reprezentaciju je druga priča. E moj Tuto sta bi mi rekli (bosanci) za takve igrace. imamo ih na desetine koji su rodjeni u BIH, pa igraju za susjedne zemlje i samo se spomene gdje je rodjen i to je sve, nista vise. Nikad se ne prica da je bosanac. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 9, 2013 ovaj Southampton igra kao Real Madrid.... lahko im je kad se Barry napusio pa izaso na teren i nezna koji je njegov go, ko Nikola Nikic u svoje vrijeme prodade loptu kod prvog gola pa mu bilo malo i evo vam jos auto go Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 9, 2013 Fak nije Slovenac bez obzira šta ima slovenski pasoš. Fak je rođen u Rijeci, a to šta je otišao natjecati se za slovensku reprezentaciju je druga priča. Tuto, šta sam ja...rođen u Beču, imao sam austrijansko državljanstvo, imao sam jugoslavensko državljanstvo i danas imam još slovensko.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 9, 2013 Pa mi znamo,da je Fak iz Hrvatske(iz Rijeke ili negdje blizu)....Pa znamo,da Fak nikada neće natjecati za Hrvatsku....zato mi imamo Jaku za svojega.....i on je naš....na facebooku lepo piše slovensko i pozdravlja samo nas Slovence.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 9, 2013 na kraju ok dan, a moglo je bit i bolje, da zagreb ne bi zajebo Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 9, 2013 a čeka se još zeballos 2-0, samo če me sjebat ja mislim Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 9, 2013 E moj Tuto sta bi mi rekli (bosanci) za takve igrace. imamo ih na desetine koji su rodjeni u BIH, pa igraju za susjedne zemlje i samo se spomene gdje je rodjen i to je sve, nista vise. Nikad se ne prica da je bosanac. To je bilo prije jer vam je repka bila sranje. Safet i Ćiro su promijenili ploču i ekipa s ponosom igra za BiH. Jedno ako baš moraju birat između BiH i Hrvatske ko što će bit s Halilovićem, onda vam se crno piše Pa mi znamo,da je Fak iz Hrvatske(iz Rijeke ili negdje blizu)....Pa znamo,da Fak nikada neće natjecati za Hrvatsku....zato mi imamo Jaku za svojega.....i on je naš....na facebooku lepo piše slovensko i pozdravlja samo nas Slovence.... da smo bili pametni i odlučili ulagat u njega, moš mislit da bi se natjecao za sloveniju. Vi ste više cijenili njegov talent pa ste ga dobili Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 9, 2013 a čeka se još zeballos 2-0, samo če me sjebat ja mislim Odi spavat, moraš se dić trenirat klince u jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 9, 2013 ajde zdej, še servis in gotova priča Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 9, 2013 Tuto, šta sam ja...rođen u Beču, imao sam austrijansko državljanstvo, imao sam jugoslavensko državljanstvo i danas imam još slovensko.... Ti si neki Habsburgovac znači Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 9, 2013 Laku noć uspavanom forumu Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 10, 2013 laku noč Quote Share this post Link to post Share on other sites