Jump to content
Sign in to follow this  
hsammer

09.02.2013.

Recommended Posts

FAK nije Slovenac, on je Hrvat (Goranin iz Mrkoplja) koji se natječe za slovensku reprezentaciju. :50yes:

ima slovensko državljanstvo.....

Danas lep dan ( mislim kladionicarski)  Igrani Alžirci i Omanci ( valjda se tako kaže) I to igrano da  pobede : 

Setif, Constantine i Saham . I svi su pobedili - 100% ni učinak danas.  :icon_razz:

Edited by micha

ima slovensko državljanstvo.....

Fak nije Slovenac bez obzira šta ima slovenski pasoš. Fak je rođen u Rijeci, a to šta je otišao natjecati se za slovensku reprezentaciju je druga priča.

Fak nije Slovenac bez obzira šta ima slovenski pasoš. Fak je rođen u Rijeci, a to šta je otišao natjecati se za slovensku reprezentaciju je druga priča.

E moj Tuto sta bi mi rekli (bosanci) za takve igrace. imamo ih na desetine koji su rodjeni u BIH, pa igraju za susjedne zemlje i samo se spomene gdje je rodjen i to je sve, nista vise. Nikad se ne prica da je bosanac.

ovaj Southampton igra kao Real Madrid....

lahko im je kad se Barry napusio pa izaso na teren i nezna koji je njegov go, ko Nikola Nikic u svoje vrijeme  :77tooth:  prodade loptu kod prvog gola pa mu bilo malo i evo vam jos auto go  :icon_biggrin:

Tuto, šta sam ja...rođen u Beču, imao sam austrijansko državljanstvo, imao sam jugoslavensko državljanstvo i danas imam još slovensko....

Pa mi znamo,da je Fak iz Hrvatske(iz Rijeke ili negdje blizu)....Pa znamo,da Fak nikada neće natjecati za Hrvatsku....zato mi imamo Jaku za svojega.....i on je naš....na facebooku lepo piše slovensko i pozdravlja samo nas Slovence....

na kraju ok dan, a moglo je bit i bolje, da zagreb  ne bi zajebo

E moj Tuto sta bi mi rekli (bosanci) za takve igrace. imamo ih na desetine koji su rodjeni u BIH, pa igraju za susjedne zemlje i samo se spomene gdje je rodjen i to je sve, nista vise. Nikad se ne prica da je bosanac.

To je bilo prije jer vam je repka bila sranje. Safet i Ćiro su promijenili ploču i ekipa s ponosom igra za BiH. Jedno ako baš moraju birat između BiH i Hrvatske ko što će bit s Halilovićem, onda vam se crno piše :icon_biggrin:  :57bye:

Pa mi znamo,da je Fak iz Hrvatske(iz Rijeke ili negdje blizu)....Pa znamo,da Fak nikada neće natjecati za Hrvatsku....zato mi imamo Jaku za svojega.....i on je naš....na facebooku lepo piše slovensko i pozdravlja samo nas Slovence....

da smo bili pametni i odlučili ulagat u njega, moš mislit da bi se natjecao za sloveniju. Vi ste više cijenili njegov talent pa ste ga dobili :50yes:  :48thumbsup:

a čeka se još zeballos 2-0, samo če me sjebat ja mislim

Odi spavat, moraš se dić trenirat klince u jutro

Tuto, šta sam ja...rođen u Beču, imao sam austrijansko državljanstvo, imao sam jugoslavensko državljanstvo i danas imam još slovensko....

Ti si neki Habsburgovac znači :icon_biggrin: