PERKAN 18 Posted February 10, 2013 Dobar dan !!Pun pogodak!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 10, 2013 (edited) http://www.bet-club.com/forum/topic/26575-rasprava-oko-računanja-aktivnosti/?p=347945 par ljudi se izjasnilo da im se svida ideja.... ostatak.. jeste za ? Edited February 10, 2013 by Petar91 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 10, 2013 http://www.bet-club.com/forum/topic/26575-rasprava-oko-računanja-aktivnosti/?p=347945 par ljudi se izjasnilo da im se svida ideja.... ostatak.. jeste za ? ja sam ZA Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 10, 2013 Dobar dan !!Pun pogodak!!! Dobro veće....Pun pogodak danas kod mene u kladi i napravio sam ovaj mjesec lep plus( oko 80€ )..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 10, 2013 Tina Maze pobjednica u spustu TIP NE 1,50 @ ŠL 7/10 Jakov Fak : Ole Einar Bjorndahlen TIP 1 @ 1,60 7/1016:15 Anais Bescond - Valj Semerenko TIP 1 @ 2,15 Unibet 6/10 Ako je tko prepisao od mene i uplatio kao ja.....pogodili smo!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 10, 2013 Odlican dan danas. Pad samo na Berchem Sport - KSK Ronse , bilo X , a igrao 1. Ali zato su pobede ostvarili : Anderlecht, K.RC.Mechelen, Al-Ahly Cairo i Lekhwiya Doha . Ako tome dodamo pobedu Maghreb Fez-a u gostima koju sam odigrao na Hazarderu, onda je ovo bio vrlo uspesan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 10, 2013 laku noc,, Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 10, 2013 Ugodna noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 10, 2013 Tina Maze pobjednica u spustu TIP NE 1,50 @ ŠL 7/10 Jakov Fak : Ole Einar Bjorndahlen TIP 1 @ 1,60 7/1016:15 Anais Bescond - Valj Semerenko TIP 1 @ 2,15 Unibet 6/10 Ako je tko prepisao od mene i uplatio kao ja.....pogodili smo!!! EVO NA OVO MISLIM. BRAVO ROBERTH. Ideja tog novog topica gdje bi postavljali tipove od sportova koje pratimo je upravo ovo... ja ove sportove ne bi igrao sam na listicu ni u ludilu.. ali vidim da roberth to cesto prati i dobro je informiran.. recimo on postavi najsigurniji tip (ili 2 ili sva tri) ... mi ostali prepisemo... ..ista stvar vrijedi i obratno... recimo, netko ko prati muski tenis stavi tip, roberth prepise Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 10, 2013 dobar večerski Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 10, 2013 kak je ovdje zanimljivo Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 10, 2013 nadal ima velike probleme na servis zeballosa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Catalonec4ever 0 Posted February 10, 2013 Pitanje do Dwiz i Tuto. Tip koj sam postavio danas u takmicenje, mislim na duelu Zvezda - Partizan je prekinut i mec bice nastavljen sutra. Dali ja treba da postavim novi tip za danas il ce tip biti priznat? Oficijalna informacija je da se mec nastavlja sutra. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 10, 2013 Pitanje do Dwiz i Tuto. Tip koj sam postavio danas u takmicenje, mislim na duelu Zvezda - Partizan je prekinut i mec bice nastavljen sutra. Dali ja treba da postavim novi tip za danas il ce tip biti priznat? Oficijalna informacija je da se mec nastavlja sutra. Postavi zamjenski par... Quote Share this post Link to post Share on other sites