Crni 23 Posted February 10, 2013 Hockey, NHL 02:05 CET (11/02/2013) Nashville Predators - Chicago Blackhawks(Money Line) Pick: Chicago Blackhawks Odd: 1.97 Bookie: Marathonbet Stake: 8/10Večeras se u Gaylord Entertainment Center - (Nashville, TN) igra meč između domaćih Predators (5-2-4) i Blackhawks (9-0-2)... Ja stvarno neznam ko je ovde LUD ovaka kvota na Blackhawkse ja to neću propustiti i uzimam ih ML za dosta jak ulog... O Predatorima sam neki dan dosta pisao poslenjihove Road turneje su dobili kući Kingse iako su bili inferiorni potom su sinoć igrali u Minesoti gde je opet malo falilo da pobede stigli su do shootouta ali su izgubili i prekinuli seriju od pet pobeda neće proći ni 24h od sinoćnog meča a noćas dočekuju vodeći tim u celom NHL-u Blackhawkse. I da neigraju day-to-day meč bi isto uzeo ovaj meč možda ne toliko jako ali je to samo razlog više iako su sinoć odmarali svog prvog golmana P. Rinnu (1.81 GAA) koji je u sjajnoj formi ali neverujem da može dugo da brani u takoj formi. Već sam pričao da Predatori po meni nisu ekipa koja je sposobna da uradi ove sezone nešto više sastavljeni su od solidnih igrača ali bez nekih velikih zvezdi igraju tvrdo ali jednostavno neće to još dugo moći da pije vodu jel iako je odbrana na visokom nivou napad je jako neproduktivan sa svega 2.1 gol po meču što je jako slabo. Sigurno i da je ekipa dosta umorna pogotovo što su sinoć igrali meč i sa produžetcima i dugom serijom penala no naravno to nemora da bude presudno ali može da im oteža i ovako težak meč koji ih očekuje jel Blackhawksi deluju izuzetno moćno i trenutno su najbolji tim u celom NHL-u. Blackhawksi su na road turneji gde su posle startnih 6 pobeda doživeli i dva jedina poraza ali im to nije smetalo i sada su opet u seriji od tri vezane pobede Calg.2-3(SO), pa sjajne Sharkse sa 3-5, da bi potom uništili usred Arizone Kojote sa 2-6 posebno je impresivan ovaj njihov skor jel su čak 9 od 11 mečeva igrali na strani što im zasad odgovara jel se timovi otvaraju protiv njih što oni koriste posebno preko svojih ubitačnoh kontri. Imali su puna dva dana odmora tako da potpuno umorni ulaze u meč. Jednostavno zasada sve u ekipi funkcioniše sjajno i ono što je bilo problematičnoproteklih godina zasad je na visokom nivou naravno u pitanju je odbrana i golmani brane fantastično posebno prvi golman C. Crawford(1.82 GAA, .930SV%) brani u životnoj formi. A šta da kažem za napad koji poput Tornada oduvava protivničke odbrane imaju neverovatnih 3.45 golova po meču. Napad prepun izvanrednih igrača sastavljen od mladih i iskusnih igrača P. Kane,J. Toews,V. Stalberg,P. Sharp,D. Bolland šta da kažem kad jedan M. Hossa igra u 3 napadu i to fantastično. Jednostavno po meni su Blackhawksi daleko kvalitetniji tim igraju zaista fantastično i vidim ih kao favorite u ovom meču zašto ih kladionice nevide još neznam ali sam gotovo siguran da će ovaj koeficijent ići dole kako se meč bude približavao no videćemo. Kako god bilo uzimam ML na Blackhawkse za jači ulog....! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted February 10, 2013 19:00 NewYork-L.A.Clippers Tip: 1 Koef: 1,65 Supersport Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted February 10, 2013 23:55 Boston-Denver Nuggets Tip: 1 Koef: 1,80 Supersport Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted February 10, 2013 23:55 Toronto-New Orleans Horn Tip: 1 Koef: 1,65 Supersport Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 10, 2013 Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 02:00 Naziv para: Swift Current Broncos - Edmonton Oil Kings Tip para: Edmonton Oil Kings Tečaj: 1.500 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 10, 2013 Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 00:00 Naziv para: Columbus Blue Jackets - Edmonton Oilers Tip para: Edmonton Oilers Tečaj: 2.500 Zanimljivo..Yakupov - R-N-H - Eberle. Ovo ću svakako ispratit. Oilersi u regularnom vremenu Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted February 10, 2013 NBA 02:05, Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder, Tip : Oklahoma City Thunder - 5.5 @ 1.54, Bet365, 8/10 Juce je Oklahoma na svom terenu ovog rivala dobila sa 127:96 dakle razlike u kvalitetu a ni domaci teren nece pomoci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 10, 2013 Hockey, NHL 00:05 CET (11/02/2013) Columbus Blue Jackets - Edmonton Oilers(Money Line) Pick: Edmonton Oilers Odd: 1.98 Bookie: Marathonbet Stake: 4/10Večeras se u Nationwide Arena - (Columbus, OH) sastaju domaći Blue Jackets (3-6-2) i gostujući Oilers (4-4-3) ... Ja bi u večerašnjem meču ipak dao prednost gostima i uzimam ih ML. o Columbu su sam dosta puta ove sezone pisao da su po meni jedna od najlošijih ekipa u ligi ni odbrana neigra nikako dobijaju prosečno preko 3 gola po meču dok im je napad prilično loš sa tek 2 gola po meču. Na golu se smenjuju S. Bobrovsky i S. Mason ali obojica su loši sa preko tri gola po meču dok je napad ostao ove sezone bez sjajnog Nesha iako imaju par solidnih igrača ipak imaju mali broj kvalitetnih igrača uz to ipar povređenih na i ovako skroman roster je to dosta značajno. Sa druge strane nekada sjsjni Oilersi koji su fenomenaln opočeli sezonu ali su sada u seriji od čak pet vezanih poraza i zaista mislim da je krajnje vreme da se to prekine ako ne protiv Columbusa neznam protiv koga će onda. Na golu je sasvim solidni D. Dubnyk koji brani dosta dobro uz visok procenat dok je napad sastavljen od velikog broja kvalitetnih igrača što mladih štoiskusnih godinama su bili među najlošijim timovima i uzimali prve pikove na draftu. Tu su S. Gagner,T. Hall,J. Eberle,A. Hemsky,R. Smyth,N. Yakupov,R. Nugent-Hopkinszaista velik broj kvalitetnih igrača. Ja dajem prednost Oilersima večeras i uzimam njihovu pobedu ML.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted February 10, 2013 02:05, Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder, Tip : Oklahoma City Thunder - 9.5 @ 2.150, Pinnacle , 3/10Posto Fudbal ovih dana ide katastrofalno, pokusacu sa NBA i jednom od omiljenih ekipa, Oklahomom Glavni razlog zasto igram ovaj hendikep je sto su pre dve veceri ove dve ekipe igrali na terenu Phoenixa i Oklahoma je pobedila sa 127:96 dakle 31 razlike pa iako se sad igra na terenu Phoenixa ipak mislim da je realno da ih Oklahoma pobedi sa 15- tak razlike ali uzecu manje jer domaci parket u NBA i nije toliko presudan ako je velika razlika u kvalitetu.Osim ovog meca igrali su jos tri ove sezone i u sve tri Oklahoma je pobedila ubedljivo u prvom na svom terenu sa 107:97 u drugom sa 114:96 a u trecem u gostima sa 90:102dakle sva 4 meca lagano i ubedljivo Oklahoma je druga na Zapadu sa ucinkom 50 38 12 5329:4868 0.760samo jednu pobedu manje od San Antonia ali i mec manje u gostima imaju 15-9 a u zadnjih 5 meceva imaju 4 pobede Phoenix je zadnji 15-ti na tabeli sa ucinkom 51 17 34 4863:5109 0.333na svom terenu imaju 12-12 a u zadnjih 5 meceva imaju samo jednu pobedu nad Memphisom Durant i Westbrook su u extremno dobroj formi Durant ima 30.02 poena u proseku protiv Phoenixa dok je Westbrock u jednom mecu postigao 36 ali u zadnjem mecu zbog visokog vodjstva nisu ni igrali zadnju cetvrtinu.Kod Phoenixa u 4 medjusobna meca najistaknutiji je bio centar Marcin Gortat sa prosekom od 17 poena i 12 skokova ali nije imao podrsku svojih saigraca Dakle sve u svemu mislim da je razlika u kvalitetu ocita o cemu govore i dosadasnji medjusobni mecevi i da ce Oklahoma i ovaj mec shvatiti ozbiljno i pobediti ubedljivo jer ne sme dozvoliti San Antoniu da se odlepi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 11, 2013 Hockey, NHL02:05 CET (11/02/2013) Nashville Predators - Chicago Blackhawks(Money Line) Pick: Chicago Blackhawks Odd: 1.97 Bookie: Marathonbet Stake: 8/10 FT: 0-3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 11, 2013 Hockey, NHL 00:05 CET (11/02/2013)Columbus Blue Jackets - Edmonton Oilers(Money Line) Pick: Edmonton Oilers Odd: 1.98 Bookie: Marathonbet Stake: 4/10 FT: 1-3 Quote Share this post Link to post Share on other sites