Jump to content

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobro jutro

ovo bi trebao biti poklon 

http://www.bet-club.com/forum/topic/26595-11022013/#entry348192

13:30 Lokomotiv Moscow - FK Sloboda Uzice, tip: 1 @ 1.90, bet365

13:30 Lokomotiv Moscow - FK Sloboda Uzice, tip: 1/1 @ 3.10, bet365

Neka mišljenja o Slobodi od ljudi iz Srbije?

To je prijateljska utakmica, a još se igra na Cipru. Tko zna u kakvom sastavu i pod kakvim uvjetima (raspoloženje, opijati, mafija) će momčadi nastupiti. Primamljivo, ali .... :icon_neutral: 

Posted

To je prijateljska utakmica, a još se igra na Cipru. Tko zna u kakvom sastavu i pod kakvim uvjetima (raspoloženje, opijati, mafija) će momčadi nastupiti. Primamljivo, ali .... :icon_neutral:

To sam sve naveo, da je prijateljska, da se igra u gradiću Larnaca na Kipru i napisao sam sastave... Samo me zanima mišljenje ljudi iz Srbije o Slobodi iz Užica. Koliko pratim ušli su u Jelen Super ligu nakon fuzije sa Sevojnom.

A jučer je Lokomotiva pobjedila češki Liberec sa 3-1.

Posted

Ja ti tu ništa nemogu pomoći znaš da nepratim taj čudan sport :77tooth:  znam samo gde im se stadion nalazi!

Kvota je u velikom padu i svašta može biti što je Gazda rekao samo da se ne umešaju neke više sile zbog kojih i nepratim Fudbal... :whaat:

Inače ispratio sam te  pa se drži  :icon_evil:

Posted

To sam sve naveo, da je prijateljska, da se igra u gradiću Larnaca na Kipru i napisao sam sastave... Samo me zanima mišljenje ljudi iz Srbije o Slobodi iz Užica. Koliko pratim ušli su u Jelen Super ligu nakon fuzije sa Sevojnom.

A jučer je Lokomotiva pobjedila češki Liberec sa 3-1.

Solidna ekipa sa dobrom odbranom  ali pitanje  je koliko mogu pruziti ( i koliko hoce) protiv jacih i kvalitetnijih igraca Lokomotive>

:icon_eek:

Posted

3-1 Lokomotiva 77 minuta

Temu 'Analize Februar' koju si otvorio u Insiderima nema veze sa onim šta bi tamo trebalo biti. U podforumu 'Insideri' trebaju biti informacije za događaj koji će se dogoditi, a ne za ono šta se događa ili se dogodilo. Post kojeg si ovdje postavio trebao je biti tamo pod temom 'Nogomet' sa linkom na analizu. Morat ću temu 'Analize Februar' preurediti i preimenovati.

Pozdrav.

Posted

bravo emir za Lokomotiv...   takvi tipovi idu u Insidere ...  jer si manje-vise upoznat sa ovom drugom ekipom, znas da je losa.. i da je mozda i B ekipa Lokomotiva bolja od njih...  Crni je to ispratio (a sam ne bi vjerovatno igrao)...  tip prosao, svi zadovoljni   :kahva: