rockytomas 15 Posted February 12, 2013 za Southport se i ja zeznuo bilo je ocito da nemastaju jer su vec ranije imali prelaze a imali igraca vise , uplatio malo i cekao da skoci kvota i taman kad sam krenuo da pojacam zatvorili mi pred nosom ponudu posle sam uspeo da uhvatim over golove ali se opet zeznuo dok 4-1 mislio da ce doci 7+ i ne stignem da odigram ali dobro yeovil uhvatio 1 i golove tima over 1.5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 12, 2013 Engleska, Northern ( Evo -Stik) liga 20:45 Frickley Athletic - FC United of Manchester @ 2 @ 1.72 - unibet Liga Šampiona 20:45 Celtic - Juventus @ 2 @ 1.78 Liga Šampiona 20:45 Valencia - Paris SG, @ 2 @ 3.15 Bwin 100%-ni učinak danas ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted February 12, 2013 01:30, U. De Chile - LaraTip : U. De Chile -1.5 @ 2.00, Pinnacle 3/10 Pocinje grupni deo Copa libertadores u kome sam prosle godine imao puno uspeha ocito je Evropske lige jako tesko pogadjati i kadase cimni da je nesto fix dana ono dodje kontra ali kod juznoamerikanaca je mnogo lakse pogoditi jer je raqzlika u kvalitetu cesto toliko ocita a dolazi uglavnom realno. U. De Chile je jedna od ekipa koje sam forsirao i prosle godine kada su igrali u polufinalu Copa libertadores gde su izgubili u dvomecu od Boce sa 0-0 i 0-2 a u grupi su bili ubedljivo prvi sa ucinkom 6 4 1 1 11:6 13 a na svom terenu su imali sve tri pobede sa gol razlikom 9-3 Kasnije su prosli Dep. Quito gde su u gostima izgubili sa 4-1 ali kuci su pobedili sa 6-0 U cetvrfinalu su igrali sa Libertadom u gostima 1-1 a kuci su pobedili sa 2-1 dakle osim meca sa Bocom sve su pobedili na svom terenu a vecina je bila ubedljivo jer U. Chile na svom terenu igra jako napadcki i ne staju ni minut, imaju brze igrace i ne drze puno loptu kao Brazilci koji svaku loptu over po 10 puta oni svaku loptu guraju napred igraju fanaticno a publika im je veliki vetar u ledja. Sezonu pre toga su osvojili copa Sudamericana i u ovo takmicenje opet ulaze sa zeljom da stignu do finala iako je konkurencija kasnije izuzetno jaka O Lari u Venecualanskom fudbalu neznam puno ali u svakom slucaju su mnogo slabiji od Chileanaca prosle sezone nisu ucestvovali u Copa libertadores i samim tim nemaju potrebno iskustvo a obicno takve ekipe sluze za gol razliku U grupi su jos Argentinski New old Boys i Olimpija iz Paragva koji su mnogo ozbiljniji rivali od Lare i mislim da ce U. Chile u ovaj mec uci sa puno motiva i svom snagom nastojati da zabeleze ubedljivu pobedu Quote Share this post Link to post Share on other sites