c4nton4 20 Posted February 12, 2013 pozdrav svima starim i novim članovima izgubila sam adresu foruma i duuuuuugo me nije bilo, ali evo našla sam bok, snježana. dobrodosla a sta mislis ako se iza toga krije SNESKO ?? Dobrodošli na Tajland Svakih osam metara kombinacija dviju sisa i dvaju jaja kako li ce tek reagovat Cantona kad vidi zensko U zadnje vrijeme se pretvorim u kromanjonca kad previše popijem na mjestu gdje žena iam na sve strane. Ne ponosim se s time, al oprostio sam si i gore stvari pa je ovo samo mala zapreka Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 12, 2013 jbm ti ove lige prvaka. zarundami onda doma. i šta sad da radim? šivam goblene? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 12, 2013 baš sam htio stavit tip u insider, al mi se ne da pisat što, kako i zašto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 12, 2013 baš sam htio stavit tip u insider, al mi se ne da pisat što, kako i zašto haj ti njega stavi i bez toga ako mislis da ce proci Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 13, 2013 Mančester sutra ne pobeđuje ! Laku noć ! Quote Share this post Link to post Share on other sites