Crni 23 Posted February 12, 2013 Hockey, NHL01:35 CET (13/02/2013)Florida Panthers - Washington Capitals(Money Line)Pick: Washington CapitalsOdd: 2.18Bookie: Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se u Office Depot Center - (Sunrise, FL) sastaju domaći Panthersi (4-6-1) i gostujući Capitalsi (3-8-1)...Ove sezone sam najjača dva beta igrao na Capitalse i nisu me izneverili i večeras ću biti na njima ali sa nešto manjim ulogom ću uzeti Capitalse ML kvota je sjajna prosto nemogu da verujem da su Panthersi postavljeni za prilične favorite večeras ali verujem da će kvota kasnije padati no videćemo!!!Ovaj isti sam par uzeo pre tri dana prilično jako i tada su u Was. Capitalsi mnogo lakše nego što sam očekivaopregazili Pantere sa čak 5-0 iako nisu bili za toliko bolji ali to još oslikava stanja u ekipama da Capitalsi mogu mnogo mnogo bolje dok Panteri i kad odigraju solidno imali su čak više šuteva na gol mogu da budu deklasirani .Jednostavno kod Pantera ništa ne funkcioniše odbrana igra užasno najgora odbrana na Istoku prosečno dozvoljavaju čak 3.58 na čelu sa golmanima koji brane izuzetno loše verovatnoće opet na gol J. Theodore(3.41GAA, .890 SV%)..Dok je napad prilično loš predzadnji 14 sa samo 2.18 golova po meču.Sa druge strane Capitalsi koje bi ta pobeda trebala da digne i da počnu da igraju mnogo bolje da podignu motivaciju na viši nivo i dadosada što im je puno problema stvaralo da diciplinovaniji budu samanjim brojem isključenja.Iko su na gostovanjima ove sezone jakološi sa svih pet poraza ipak u par mečeva im je i nedostajalo malo i sreće.Odbrana je popravila svoju igru na golu ponovo očekujem mladog B. Holtbya koji je na prošlom meču sačuvao svoj gol i sigurno mnogo podigao samopouzdanje.Dok napad Capitalsa igra sve bolje imaju zaista veliki broj kvalitetnih igrača i ova ekipa zaslužuje mnogo bolje mesto na tabeli ekipa sa jednim A. Ovechkina,N. Backstroma,M. Ribeiro,J. Ward,T. Brouwerom može da igra mnogo bolje i ako hoće da se polako odvajaju od dna Istokas moraju pobeđivati u kontinuitetu.Uzimam Capitalse ML..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 12, 2013 Hockey, NHL02:05 CET (13/02/2013)Nashville Predators - San Jose Sharks(Money Line)Pick: San Jose SharksOdd: 1.95Bookie: William HillStake: 7/10Večeras se u Gaylord Entertainment Center - (Nashville, TN) igra meč između domaćih Predatorsa (5-3-4) i gostujućih Sharksa (7-3-2)...Ja ću na večerašnjem meču uzeti pobedu Sharksa ML za jači ulog i prosto nemogu da verujem da su Predatorsi u mnogim kladionicama favoriti možda bi išao i jače na goste večeras da ne igraju day-to-day no i ovo će biti dovoljno ako dođe!!!O Predatorima sam puno pisao ovih dana da smatram da su jedna prosečna ekipa posle serije pobeda izgubili su dva meča nadam se da večeras sledi i treći.Svakako najjači deo ekipe je njihova odbrana kao i golman P. Rinne(1.92 GAA , .929 SV%) ali su Blackhawksi pokazali da se i ta odbrana i golman mogu savladati očekujem da će polako i njegov postotak i prosek golova biti veći neće im biti lako ni večeras jel iako su Sharksi u lošoj seriji imaju opasan napad dok je napad domaćina najgori u ligi sa samo 1.83 golova po meču.Sa druge strane Sharksi koji su sezonu počeli neverovatno sa sedam vezanih pobeda ali sam i tada gfovorio da nisu oni toliko moćni ali ovako loš niz od pet vezanih poraza niko nije očekivao posebno su i juče razočarali porazom od slabih Blue Jacketsa sa čak 6-2!Ali sinoćni meč dobrim delom ide na dušu drugog golmana ekipe T. Greiss koji je sa dva gola koja idu njemu na dušu prelomio meč ali Sharksi su svesno sinoć išli sa drugom opcijom na golu jel su mislili da mogu i sa njim do pobede a da za večeras sačuvaju prvog golmana do pobede nisu došli ali su dobili odmornog prvog golmana.Na golu Sharksa ove sezone golman A. Niemi(1.82 GAA, .933 SV%) brani fantastično i odbrana gostiju je dosta čvrsta sa dozvoljenih samo 2.11 golova po meču.Dok je napad Sharksa malo pokvario prosek 2.83 po meču očekujem da će ponovo početi mnogo bolje da igraju u svojim redovima imaju sjajnih napadača P. Marleau,J. Thornton,J. Pavelski,L. Couture,M. Havlat.Jednostavno po meni su gosti mnogo kvalitetniji tim nadam se da će to i dokazati krajnje je vreme za prekid loše serije.Uzimam pobedu Sharksa Money Line... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 12, 2013 Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 02:15 Naziv para: Saskatoon Blades - Swift Current Broncos Tip para: Saskatoon Blades Tečaj: 2.150 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 12, 2013 Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 01:30 Naziv para: Hamilton-Toronto Marl. Tip para: Toronto Marl. Tečaj: 2.250 Quote Share this post Link to post Share on other sites