Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

13.02.2013.

Recommended Posts

Manchester ima niz od 67 mečeva u kojim nije poražen sa 2 razlike. Zadnji put je to bilo 4.1.2012 kada su izgubili od Newcastla sa 0-3 

al zadnjih 67 meceva nije igro a Realom  :icon_biggrin:

nije, ali je igrao sa ekipama: Man City, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Ajax, Tottenham.....

a Real nije mogao da pobjedi ekipe poput Granade, Osasune, Celte, Espanyola, Betisa..... 

Mail od Expekta kaze da je bonus dostupan na racunu. Govorim o sijecanjskoj nagradi. :48thumbsup:

novac na računu  :48thumbsup:

Pozdrav svima...

vidim vec diskusija na temu Real - United :) neka, neka, zdravo je to...Iako i ja mislim da je Real blagi favorit u vecerasnjem duelu u Madridu, ipak sam iznenadjen kvotama...Pa gotovo su izjednacili Sevillu i UTD, proslo kolo 1.45 bila kvota na Real protiv Seville...to ipak nije tako, ne moze se to porediti, Manchester u svom prvenstvu bjezi milijarderksoj ekipi City-a 12 bodova u ovom momentu a Real (ne uzimam Barcelonu kao poredjenje jer to ne bi bilo fer) je ispod Atletiko Madrida 4 boda...cija je forma bolja? jedino individualna Ronalda, ali kao tim United je u boljoj formi od njih, ima manje vrijedne igrace, ali nije da nema svojih"konja za utrku", RVP, Rooney, Evra i ja bih dodao Valencia su na tom istom nivou...ok, jesu favoriti, ali bas ovakvo poredjenje? uzimam za pravo Cantoni koji kaze da ce odigrati dvicu, ali i varijanta X2 uopste nije nerealna...dapace (sto bi rekli nasi susjedi)....

stavi još 500 HRK da UTD ne gubi sa dva i više golova razlike @ 1.55

I onda će Lukica dati 2 komada, šminker Ronaldo 3 komada ... i ode ManUtd doma na otok s porazom od 5 razlike

Nesto gledam, da nema Barcelone, Real ni sada ne bi bio na prvom mjestu a da im pogledam najbilze pratioce i samim tim ekipe protiv kojih Real se nadmece: Atletiko Madrid, Malaga, Valencia, Rayo, Sociedad, Betis, Levante...to im je trenutno prvih sedam u ligi osim reala i barcelone...Hajmo jos dodat ime - Sevilla

Manchester UTD ima pratioce s kojim se nadmece (samo prvih sedam) City, Chelsea, Tottenham, ARsenal, Everton, Swansea...Hajmo i ovdje dodat jedno ime - Liverpool..

Dakle posto ovi imaju Barcu recimo da je Barca i u engleskoj takodje, dakle u borbi za drugo mjesto, ja koliko vidim UTd-u bi ipak bilo je teze, i ima jace protivnike, i ovo sto je skupio bodova je itekako relevatno za ocjnjivanje kvalitete i forme...

Sta uvazeni clanovi foruma misle na ovakvo poredjenje?

doci ce valjda i taj dan, da docekam da ti nesto napises i da me to zadrzi da to citam.....

I onda će Lukica dati 2 komada, šminker Ronaldo 3 komada ... i ode ManUtd doma na otok s porazom od 5 razlike

Ako Lukica da 2 komada, ja od sutra igram za Real  :icon_biggrin:

ja očekujem 1-0 ili 2-1 za real, a fan sam od uniteda ( united vani u španjolskoj nikad nije pobjedio )

ne znam otkudt ti takva informacija da UTD nije dobio u Spaniji nikada? evo ti jedan primjercic, treba prvo nesto provjeriti prije nego se kaze: 

http://www.dailymotion.com/video/xf0emq_valencia-v-manchester-united_sport#.URug9h3aJrM

Valencia - UTD 0:1 29.09.10 Liga prvaka...

Ako Lukica da 2 komada, ja od sutra igram za Real  :icon_biggrin:

a sta ako vejnic ili persicic daju dva komada? hehehheh jesam se nasmijao na ove postove, hvala vam ljudi :)

još jedan meč za velikog navijača United-a selektor3:

DEPORTIVO LA CORUÑA VS. MANCHESTER UNITED  0 - 2

http://int.soccerway.com/matches/2002/04/02/europe/uefa-champions-league/real-club-deportivo-de-la-coruna/manchester-united-fc/232810/

sjecam se ne samo ovog meca, nego i strasnog starta Duschera nad Beckhamom povrijedio ga pred svjetsko prvenstvo cccc to sam tada tesko provario...