Jump to content

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Pozdrav svima...

vidim vec diskusija na temu Real - United :) neka, neka, zdravo je to...Iako i ja mislim da je Real blagi favorit u vecerasnjem duelu u Madridu, ipak sam iznenadjen kvotama...Pa gotovo su izjednacili Sevillu i UTD, proslo kolo 1.45 bila kvota na Real protiv Seville...to ipak nije tako, ne moze se to porediti, Manchester u svom prvenstvu bjezi milijarderksoj ekipi City-a 12 bodova u ovom momentu a Real (ne uzimam Barcelonu kao poredjenje jer to ne bi bilo fer) je ispod Atletiko Madrida 4 boda...cija je forma bolja? jedino individualna Ronalda, ali kao tim United je u boljoj formi od njih, ima manje vrijedne igrace, ali nije da nema svojih"konja za utrku", RVP, Rooney, Evra i ja bih dodao Valencia su na tom istom nivou...ok, jesu favoriti, ali bas ovakvo poredjenje? uzimam za pravo Cantoni koji kaze da ce odigrati dvicu, ali i varijanta X2 uopste nije nerealna...dapace (sto bi rekli nasi susjedi)....

kvota jest nerealna al nemozes poredit formu u prvenstvu i u ligi prvaka... u prvenstvu Real je davno izgubio sve sanse i zato sad gube od svakakvih ekipa dok su sve karte bacili na ligu prvaka... nesto slicno se desava i sa Borusiom Dortmund koja u prvenstvu igra promjenjivo dok je u ligi prvaka to neka sasvim druga ekipa...

Posted

nije, ali je igrao sa ekipama: Man City, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Ajax, Tottenham.....

a Real nije mogao da pobjedi ekipe poput Granade, Osasune, Celte, Espanyola, Betisa..... 

procitaj gornji post za Almirica  :50yes:

Posted

kvota jest nerealna al nemozes poredit formu u prvenstvu i u ligi prvaka... u prvenstvu Real je davno izgubio sve sanse i zato sad gube od svakakvih ekipa dok su sve karte bacili na ligu prvaka... nesto slicno se desava i sa Borusiom Dortmund koja u prvenstvu igra promjenjivo dok je u ligi prvaka to neka sasvim druga ekipa...

jos uvijek te ne citam :)

Posted

moji postovi su za tebe visa matematika... nemas ti u glavi ono nesto da bi mogo skontat sta je pisac htio da kaze, zato ih i ne citas  :77tooth:

Pisce takvog renomea i takve postove  zaista ne registruje moj mozak...kazu doktori ne moze tako niske stvari da vidi....:)

Posted

mislim da ce biti 1 razlike za real... mozda 2:1 da bude rezultat...

+1

Real vrlo rano izgubio prvenstvo, sponzor bwin... sabrati dva i dva. :smile:

Posted

+1

Real vrlo rano izgubio prvenstvo, sponzor bwin... sabrati dva i dva. :smile:

Ma kakav Real, imali su inicijativu, dominirali, ali veliki Fergi je nepobjediv.... drago mi je sto sam jos prije dva dana hvatao kvotu na X2 :48thumbsup: