emir1983 21 Posted February 14, 2013 Danas igram: Bayer - oba daju gol @ 1.65 Unibet Bellucci 1 @ 1.55 Unibet Sijsling 1 @ 1.57 Unibet Basel X2 @ 1.50 Unibet Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 14, 2013 Dobar vam dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 14, 2013 realno je bilo da bude 1 razlike za Real i po igri je tako trebalo biti a X2 je vrijedilo odigrat zbog dobre kvote doci ces tobe ima u tebi nade :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 14, 2013 (edited) Pozz.... Bauer je v daljavi slab biatlonec, še posebej je slab v streljanju stoje.... Klazarja ni na seznamu nastopajočih, je pa Kazar Matej iz Slovaške....On je v primerjavi z Bauerjem dober strelec(boljše strelja stoje!!!) medtem ko je tekaško slabši....Najboljša uvrstitev je 17.mesto in vsak zgrešen strel pomeni "kazenska" minuta....Tako bi jaz bi stavil na 2....Če pogledaš in primerjaš,da sta lahko tekaško v razmaku slabo minuto v prednosti prav Bauer, streljaško pa globoko v prid prav Kazarju...TIP 2 kje je ta ponudba? selektor, a gledaš biatlon?? bauer že ima 6 zgrešenih strelov..... jaz se zadel TIP 2, ti pa ??? Edited February 14, 2013 by roberth Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 14, 2013 brzi pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted February 14, 2013 Usporen pozz :57bye: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 14, 2013 jbnti nogomet i sve opcije zive ...odigram anzhi daje 1.gol..pobjede 3-1 ..ali naravno NE DAJU PRVI GOL !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 14, 2013 I eno Napoli gubi 0:1 ... sve naopako Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 14, 2013 selektor, a gledaš biatlon?? bauer že ima 6 zgrešenih strelov..... jaz se zadel TIP 2, ti pa ??? nisem igral, si me prepričal - sm rabu vedet, al se pribiva 1min al se teče kazenske kroge ( ma sej baje je odstopu naš indijanc ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted February 14, 2013 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 14, 2013 jbnti nogomet i sve opcije zive ...odigram anzhi daje 1.gol..pobjede 3-1 ..ali naravno NE DAJU PRVI GOL !!! da si igro keca hanover bi dobio 1:0 i onda bi se pojeo sto nisi odigro da hanover daje prvi go poznat mi je taj osjecaj al tako ti je to kad nece pa nece Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 14, 2013 ajmo atletico - igrao sam u live, da če dat barem jedan gol Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 14, 2013 ima ko live stream za atletico? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 14, 2013 ima ko live stream za atletico? http://www.sportlemon.tv/ imas ga negdje na sredini stranice, pronadji ga medju ovim silnim streamovima Quote Share this post Link to post Share on other sites