Almiric 5 Posted February 14, 2013 Naziv kladionice: bet365 Vrijeme odigravanja: 01:35 Naziv para: Montreal Canadiens - Florida Panthers - 3 way money line Tip para: 2 Tečaj: 2.650 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 14, 2013 (edited) Hockey, NHL01:30 CET (15/02/2013)Tampa Bay Lightning - Washington CapitalsPick: Over 5.5 Odd: 1.77Bookie: MarathonbetStake: 5/10Večeras se u St. Pete Times Forum - (Tampa, FL) igra meč između domaćih Lightning (6-5-1) i gostujućih Capitalsa (4-8-1)...Domaćin posle odličnog starta su upali u seriju loših rezultata i u meč ulaze sa serijom od čak 5 poraza.Doksa druge strane Capitalsi su konačno vezali dve pobede i u meč sigurnoulaze jako motiviisani jel su uspeli već izgubljenu utaskmicu od Florideda pretvore u pobedu ali ja ovde nebi tražio pobednika meča već biprobao sa overom koji mi je dosta realna opcija.Obe odbrane igrajuizuzetno loše Tampa dobija skoro 3 gola po meču dok Was. dobija čak3.52 golmani Tampe su oboje na gotovo 3 gola po meču dok Was. M.Neuvirth 3.05 GAA dok B. Holtby 4.03 GAA.Uz to napad Tampe odličansaprosekom od čak 3.83 golova u kojem su S. Stamkos, V. Lecavalier,M.St. Louis,C. Conacher dok sa druge strane Was. koji je loše krenuo igrasve bolje kao i napad koji je prepun sjajnih igrača A. Ovechkin,N.Backstrom,M. Ribeiro,J. Ward,T. Brouwer...Na zadnjih 6 mečeva u Tampi je bilop 5 overa dok na zadnjih njihovih 9 mečeva 7 je završilo u overu.To će biti i moj izbor večeras Over 5.5 na meču.... Edited February 15, 2013 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted February 14, 2013 Crni prepisujem od tebe: Tampa Bay Lightning - Washington Capitals Under 5,5 @1.70 ,Bwin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 15, 2013 Crni prepisujem od tebe: Tampa Bay Lightning - Washington Capitals Under 5,5 @1.70 ,Bwin Valda si mislio na Over Quote Share this post Link to post Share on other sites