Nadrealista 13 Posted February 15, 2013 Svasta, da nisam procitao ne bi povjerovao. neznaju sta ce od dosade pa izmisljaju neke glupe zakone da ispadne da nesto rade Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 15, 2013 Sarajlije, možete li otvarati bet365, bwin, Unibet? Da, bez problema.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 15, 2013 Da, bez problema.. to je jos koji dan i onda ce ukinut... jesi li procito clanak sto je postavio? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 15, 2013 to je jos koji dan i onda ce ukinut... jesi li procito clanak sto je postavio? jesam, ne mogu da vjerujem koji idioti... idemo se zaliti U ovoj drzavi se sve radi od amnje bitnih stvari ka onim najbitnijim.... po toj logici, onda online kladionice ne bi postojale u svjetu. Svojim neznanjem kako urediti da bude to kladjenje kao na zapadu, oni donijeli odluku zabrani online kladjenje.... jadna nam majka sa ovakvim debilima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 15, 2013 Dobar dan! Veću glupost od ovog da se ne dozvoli u BiH otvaranje on-line stranica koje vrse kladjenje, nisam čuo. To je samo maslo lokalnih kladionica ( jedne ili više njih) , da bi zastitili sebe. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 15, 2013 Dobar dan! Veću glupost od ovog da se ne dozvoli u BiH otvaranje on-line stranica koje vrse kladjenje, nisam čuo. To je samo maslo lokalnih kladionica ( jedne ili više njih) , da bi zastitili sebe. Upravo tako micha i ja sma odmah pomislio na to. Jer u BIh sve domace kladionice drze kriminalci i ratni profiteri... Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted February 15, 2013 Kod mene je HS kablovski internet i već od jutros su izvršili cenzuru. Sreća pa nisu na ADSL-u to isto uradili pa se snađoh i isplatih danas pare. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 15, 2013 Kod mene je HS kablovski internet i već od jutros su izvršili cenzuru. Sreća pa nisu na ADSL-u to isto uradili pa se snađoh i isplatih danas pare. Nisu kod mene jos uvijek, ali ocekujem svakog casa.... mamu im kretensku, pa u BIh nije regulisan ni saobracaj,a oni se uhvatili internet kladjenja.... samo da se pika da nesto rade, a nista ne rade.... bolje bi im bilo da zatvore lokalne klade, jer su i duzni po stotine hiljada maraka za porez, niko ziv nista ne placa cccccc Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 15, 2013 Nisu kod mene jos uvijek, ali ocekujem svakog casa.... mamu im kretensku, pa u BIh nije regulisan ni saobracaj,a oni se uhvatili internet kladjenja.... samo da se pika da nesto rade, a nista ne rade.... bolje bi im bilo da zatvore lokalne klade, jer su i duzni po stotine hiljada maraka za porez, niko ziv nista ne placa cccccc sad opet na narodni sistem... ponuda listici olovka kafica basta pa udri Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 15, 2013 uuuhhh sad mi pade na pamet, pa ja nemam vise koristi takmicit se na forumu jer necu moci pristupit kladionici da vrtim bonuse Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 15, 2013 Svima u Srbiji - Srećan dan državnosti! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 15, 2013 http://www.klix.ba/vijesti/bih/gradjanima-bih-zabranjen-pristup-online-kladjenju/130215057 loše po nas bosance i hercegovce Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 15, 2013 ali mislim da će i kod nas biti kao i u Srbiji: http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/306967/Onlajn-kladionice-bez-zabrane Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 15, 2013 još malo na istu temu: http://www.poslovnipuls.com/2012/02/13/srbija-internet-kladionice/ Quote Share this post Link to post Share on other sites