euro 2 Posted February 15, 2013 laku noc!! :36sleep1: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 15, 2013 Laku noc... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 15, 2013 Čekaj kad krene sezona NRL. 07.03.2013. ja krećem u nenadjebiv niz. Australski ragbi fulam dvaput u pet godina Znači najsigurnije je tad igrati sistem 3/5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 15, 2013 (edited) Još jedan dan za nama. Pobede Libertada, Milana i Bani Yasa dopunile su buđelar Edited February 15, 2013 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 17, 2013 uh kako sam ljut...ovo su nasli da urede pored 100 % neuredjenih stvari u drzavi...pa sta je onda sa lokalnim kladionicama? ja jos mogu otvarati, ali vjerovtano ce svaki cas ukinuti...nema nam druge nego zamoliti onda nekoga koga imamo van BiH da nam otvara racun....ali to je vec patnja... Kakva svrha od ovoga kad ne možeš se kladiti, šte će ti onda račun Quote Share this post Link to post Share on other sites