Jump to content
Sign in to follow this  
Almiric

16.02.2013.

Recommended Posts

20:45, Roma - Juventus, tip: oba tima daju gol, @1.60, 5/10, ExpektRoma smjenom Zemana nije ništa dobila za sada, jer su izgubili odSampdorije sa 3:1, ali večeras pred svojim navijačima imaju novu šansu ito ni manje ni više nego protiv aktuelnog prvaka Juventusa. Juventus jeprotekle sedmice igrao u Glasgowu gdje je pobijedio Celtic sa 3:0 ipraktično obezbjedio prolaz u četvrtfinale Lige prvaka. S toga se uvečerašnjem meču mogu u potpunosti fokusirati na igru, a pobjeda bi imsigurno dobro došla. Ne dovodim uopšte u sumnju da će Juventus zabitibarem jedan pogodak Romi, ali smatram da će i domaćini barem jedanputmatirati Buffona. Ipak, Osvaldo, Totti, Pjanić, Lamela, to je ofanzivnidio Vučice koji bi trebao opasno prijetiti odbrani Juventusa i u kojegse uzdam da zabiju bar jedan pogodak kako bi ovaj tip prošao. Dakle, tipje da oba tima daju minimalno jedan pogodak.

Fudbal - Brazil » Campeonato Paulista 
22:30h Sao Caetano - Bragantino
Tip: Over 2.5 Goals 
Kvota: 1.65
Expekt, 8/10 

Sae Caetano od 6 meceva na  4 ima over stim da su 3 zadnje bile i sve 4+ i to porazi 1-4 1-3 i remi 2-2 
Rivaldo igra za Sae Caetano i zadnjem mecu se upisao a i Eduardo koji sew nije dokazao u Partizanu se vratio i sigurno ima motiv da se ponovo dokaze 
a Bragantino mi je omiljena ekipa za over samo prvu su igrali 0-0 ostale sve goleade dvaput 2-2 zatim 3-1 pa 1-4 i 1-2 i 3-2 pobeda u zadnjem mecu 
Ovaj mec je moguce da ode i u 4+ jer ima sve predispozicije obe odbrane vrlo lose ali cu ipak sigurniji 3+

Edited by rockytomas

23:30, Millonarios (0-1) - Envigado, tip H1 @ 2.50, Expekt, 4/10 

Millonarios pobedjuje sa bar 2 gola razlike

Mec iz Kolumbijske lige u kome domaci Milloonarios docekuje Envigado.
Iako se radi tek o trecem kolu ipak sam se odlucio da igram hendikep na Millonarios jer sam tu ekipu pratio dosta prosle sezone i kao sto sam vec pisao prosle sezone kada su osvojili titulu doduse tek nakon penala 
oni su bili optereci ucescem u Copa sudamericana gde su izgubili tek u finalu ali i tamo su oba meca igrali nesreno ali zbog gola u gostima Tigre je osvojio titulu 
Na tom putu su pobedjivali jake Brazilske ekipe Palmeiras, Gremio ...
Dakle radi se o najjacoj ekipi u Kolumbiji koja je i sa drugim sastavom cesto pobedjivala u svojoj ligi kada su glavni igraci odmarali za Copa Sudamericana a posebno se isticao odlicni spic Renteria koji po igri dosta podseca na fantasticnog Falcao-a
U ovom prvenstvu su u prvom kolu pobedili La Equidad sa 3-1 na svom terenu a u gostima su igrali 1-1 sa Independienteom dok su u kupu pobedili nizeligasa Estela Roja sa 5-1 
Envigado je prosle sezone bio 14- ti a u gostima je imao ucinak 9 2 1 6 7:13 7
u prvom klolu u gostima su izgubili sa 4-0 od Junira koji je prilicno slabiji ove sezone po igrackom kadru a u drugom kolu su igrali kuci sa Deportes Tolimom 2-2 i u kupu su pobedili nizeligasa Jaguares sa 2-0 
Dakle sve u svemu Millonarios igra odlicno na svom terenu sto ke pokazao i p-rosle sezone a ove je samo nastavo u tom stilu i mislim da ce pobediti u8bedljivo kad je Junior mogao da pobedi sa 4-0 mislim da Millonarios moze bar sa 2 razlike a bice verovatno i vise

00:15, Velez Sarsfield - Independiente, tip 1 @ 1.719, Pinnacle, 8/10

Mec iz Argentinske lige u kome se u drugom kolu sastaju Velez i Independiente
Velez je u zadnje vreme stalno u vrhu tabele ali su u Aperturi u Clausueri posustajali pred sam kraj
U Aperturi su bili treci sa ucinkom 19 9 4 6 22:17 31
kao i u Clausuri 19 9 6 4 26:15 33
medjutim ove sezone su se pojacali u zelji da se vrate naq tron , doveli su iskonog Gaga iz Valencie iz Genoe su doveli Luisa Prata i iz Lanusa Diaza
u prvom kolu su igrali u gostima za Argentinos Juniorom i pobe3dili sa 1-0 cime su nagovestili da ce ove sezone i u gostima imati zapazene rezultate dok su na domacem terenu uvek bili izuzetno jaki
Independiente je prosle sezone u Aperturi bio osmi sa ucinkom 19 7 6 6 18:17 27
a u Clausuri tek 16-ti sa ucinkom 19 5 5 9 22:28 20
a pogotovo losi su bili u gostima
u prvom kolu su izgubili na svom terenu od Old Boysa sa 3-1
U medjusobnim mecevima u zadnjih 6 na Velezovom stadionu 3 pobede i 3 remija dok je u gostoima Velez na 6 meceva imao jednu pobedu i 5 remija dakle nisu porazeni 12 meceva a iako je bilo puno remija mislim da su ove sezone jaci a i prvo kolo je pokazalo da je Velez u mnogo boljoj formi