Dinno 10 Posted February 16, 2013 Da Nisam ga gledao, ne znam kakav je? eee kada se sjetim one ekipe Primoz Ulaga, Miran Tepes, Jan ili Zan Debelak (nisam siguran za ime).... tp su bili skakaci.... a onda je kasnije dosao Peterka, koji je bio vrh..... zadnjih 10-ak godina ne pratim skokove, pa ne znam kakvi ste sada, ima li dobrih skakaca u SLO repki? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 16, 2013 OBAVJESTENJE: Građanima BiH zabranjen pristup online klađenju Regulatorna agencija za komunikacije BiH(RAK) naredila je svim internet provajderima u BiH da zabrane pristupstranim internet stranicama za online klađenje. Piše: T. S. RAK je, postupajući po zahtjevu Ministarstva finansija FBiH iPoreske uprave FBiH, naredila internet provajderima koji omogućavajuusluge klađenje i igara na sreću da tehnički učine sve kako bikorisnicima onemogućili pristup stranicama za online klađenje.Rok za to je 30 dana, a za nepoštivanje RAK će izricati kazne od 1.000 do 50.000 KM.S razlogom se postavlja pitanje da li je ovo početak cenzure interneta u BiH?Naime, u Evropskoj uniji i zemljama regije online klađenje je zakonskiuređeno. Naprimjer, u Hrvatskoj, prema Zakonu o igrama na sreću, onajkoji priređuje klađenje putem interaktivnih prodajnih kanala onlineigranja plaća godišnju naknadu u iznosu od tri miliona kuna.I u Srbiji su pokušali uvesti ovakav vid cenzure. Ministarstvo finansijaSrbije tražilo je od provajdera da zabrane pristupe stranim stranicamaza online klađanje. No, Republička radiodifuzna agencija se proglasilanenadležnom te takva vrsta cenzure interneta nije uspjela u Srbiji.RAK je zatražio zabranu pristupa sljedećim stranicama: www.poker84.eu, www.bet-at-home.com, www.expect.com, www.gamebookers.com, www.bwin.com, www.unibet.com, www.partybets.com, www.betfair.com, www.10bet.com, www.betsson.com, www.bet365.com i www.efbet.com. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 16, 2013 (edited) Vise se ne moze pristupiti kladionici Bwin... Edited February 16, 2013 by Sasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 16, 2013 Vise se ne moze pristupiti kladionicama.... Moze jos uvijek nekim, nije svima zabranjeno.... ali vjerovatno za par dana nece niko moci pristupiti internet kladionicama Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted February 16, 2013 Bwin ne moze vise... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 16, 2013 Ne moze kod tebe... jesi li na HS-u? Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted February 16, 2013 Ne moze kod tebe... jesi li na HS-u? Ja jos uvijek mogu pristupiti bwin-u, no do kad... Znaci cenzura, ha?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 16, 2013 Gluposti.Stvari koje se brane postanu jos trazenije i skuplje.( pocev od prohibicije alkohola u Americi . 30-tih proslog veka). kratkog veka ce to biti i kod Vas, Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 16, 2013 Vise se ne moze pristupiti kladionici Bwin... nemoze kad si levat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 16, 2013 Ja jos uvijek mogu pristupiti bwin-u, no do kad... Znaci cenzura, ha?? a izgleda moj drug.... mamu im kretensku Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted February 16, 2013 a izgleda moj drug.... mamu im kretensku Zanima me na osnovu kojeg zakona ovo mogu da odnesu. Sutra onda mozemo ocekivati da nam zabrane i kupovinu putem neta i bilo koje druge transakcije, jer ne placamo PDV na to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 16, 2013 Zanima me na osnovu kojeg zakona ovo mogu da odnesu. Sutra onda mozemo ocekivati da nam zabrane i kupovinu putem neta i bilo koje druge transakcije, jer ne placamo PDV na to. Upravo tako! Sve je to isto, da li koristio internet kladjenje ili kupovao putem ebay-a ili placao putem paypala i slicno.... u 99,9999% zemalja je ovo u redu, ali BIH se uvijek istice po glupostima..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 16, 2013 Upravo tako! Sve je to isto, da li koristio internet kladjenje ili kupovao putem ebay-a ili placao putem paypala i slicno.... u 99,9999% zemalja je ovo u redu, ali BIH se uvijek istice po glupostima..... Ovaj akt vam je super retardiran. Nevjerovatno. Što s ljudima koji nisu povukli šušku? To valjda klade kad maknu registraciju za korisnike iz BiH zbog tog šit zakona isplaćuju automatski na devizni.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 16, 2013 Naziv kladionice: Unibet Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 15:30 Naziv para: Tepeš Jure - Stjernen Andreas Tip para: 2 Tečaj: 2.200 Ev. dobitak: 7.200 Ev. gubitak: 2.200 skijaški skokovi Roberthe, je li ovo sin od legendarnog Mirana Tepesa? Ne. To je sin legendarnog Vlada Tepeša Dan dan Jesi živ Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted February 16, 2013 Ne. To je sin legendarnog Vlada Tepeša Jesi živ Ovaj tvoj Tepes je iz Rumunije (Grof Drakula) Quote Share this post Link to post Share on other sites