PERKAN 18 Posted February 18, 2013 Dobro jutro ,pun pogodak! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 18, 2013 Pozdrav društvu! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 18, 2013 Dobro jutro! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 18, 2013 ja jos uvijek mogu otvarati kladionice..Mozete li vi na Telemachu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 18, 2013 ja jos uvijek mogu otvarati kladionice..Mozete li vi na Telemachu? Mozemo jos uvijek.... Nego citam juce nesto i kao ovu odluku je donijelo federalno ministarstvo samo za federaciju, koliko vidim za sada RS se ne spominje.... ovo je odlicno, jer imam na mob. internet m:tel-a Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 18, 2013 Mozemo jos uvijek.... Nego citam juce nesto i kao ovu odluku je donijelo federalno ministarstvo samo za federaciju, koliko vidim za sada RS se ne spominje.... ovo je odlicno, jer imam na mob. internet m:tel-a eto nas kod tebe da se kladimo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 18, 2013 eto nas kod tebe da se kladimo hehe bujrum svi kod mene ili jos bolje dajte vi meni svoje racune i recite sta zelite da igrate Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 18, 2013 hehe bujrum svi kod mene ili jos bolje dajte vi meni svoje racune i recite sta zelite da igrate najbolje da ti nama das svoj mobitel pa mi igramo sta hocemo Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 18, 2013 jučer nisam imao mogučnosti postavljat napovedi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 18, 2013 hehe bujrum svi kod mene ili jos bolje dajte vi meni svoje racune i recite sta zelite da igrate znam gdje drzis mobitel :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 18, 2013 Mozemo jos uvijek.... Nego citam juce nesto i kao ovu odluku je donijelo federalno ministarstvo samo za federaciju, koliko vidim za sada RS se ne spominje.... ovo je odlicno, jer imam na mob. internet m:tel-a moj Dino, to je prdimahovina od odluke, šuplja, glupa odluka od koje nema ništa. Almiric me sa posla zvao u petak da mi saopšti tu odluku a glas mu je bio kao da će sutra se ispaliti za Njemačku jer se ovdje više ne može kladiti Panika bez razloga Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 18, 2013 ja jos uvijek mogu otvarati kladionice..Mozete li vi na Telemachu? Ti si najbučniji a ništa para nemaš na online kladionicama, niti imaš neku nagradu / bonus da pokupiš. Isto kao da se buniš što je u Nepalu poskupilo gorivo za 7.5 %. Toliko se tebe tiče ova odluka Quote Share this post Link to post Share on other sites