emir1983 21 Posted February 18, 2013 ja sam sve povukao, jos mi je ostalo nekih 60 eura na bet365.... nadam se da RS nece jos ovo uraditi i ja zadovoljan Jedno se bojim da nam Muše iz CETIS-a ne lupi kakvu blokadu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 18, 2013 dragi Dino ne nasjedaj na jeftine novinske patke, kakva blokada i gluposti............ da se kladimo da ni minute neće biti blokirane pomenute stranice..... Pitaj hareta, Sasu i ostale koji su na HS-u? Emire to se vec uradilo, sada je samo pitanje da li ce svi to uraditi ili neko.... ali taj neko je vec uradio.... nije to nikakva novinarska patka... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 18, 2013 Pitaj hareta, Sasu i ostale koji su na HS-u? Emire to se vec uradilo, sada je samo pitanje da li ce svi to uraditi ili neko.... ali taj neko je vec uradio.... nije to nikakva novinarska patka... Hare i Sasa su na HS kablovskoj, samo je dial-up lošiji od njih ja se nisam ni 0,01 % zabrinuo za ovo, dalje vrtim bonus na Expektu i BetredKing kladionici kao i uvijek i očekujem nove bonuse Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted February 18, 2013 Dobro vece majstorima... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 18, 2013 Pitaj hareta, Sasu i ostale koji su na HS-u? Emire to se vec uradilo, sada je samo pitanje da li ce svi to uraditi ili neko.... ali taj neko je vec uradio.... nije to nikakva novinarska patka... ne crnjači Dino U svakom slučaju imaš i ovakva skloništa gdje se možeš zavući da te ne skontaju sa IP adresom: Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted February 18, 2013 Hare i Sasa su na HS kablovskoj, samo je dial-up lošiji od njih ja se nisam ni 0,01 % zabrinuo za ovo, dalje vrtim bonus na Expektu i BetredKing kladionici kao i uvijek i očekujem nove bonuse Ne diraj mi HS, kao da si mi dirnuo u najbliže. A te dvije mogu i ja otvarati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 18, 2013 Ne diraj mi HS, kao da si mi dirnuo u najbliže. A te dvije mogu i ja otvarati. piši im na zalbe@hs.ba i zamoli da ti puste da se kladiš Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 18, 2013 Eto sta pisu pojedini a ja ih zovem da im ne bi ostale zaledjene pare ccccc ne mozes sa ovima s memli strane grada izaci na kraj, nikako, fakat im je jaka ona vlaga :) mislim na buducnost Ako misliš na budućnost, otvori kćerki stambenu štednju Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 18, 2013 Pozz u caffić Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 18, 2013 Ako misliš na budućnost, otvori kćerki stambenu štednju ili jednostavno neka promjeni forum, idi na: http://www.heklanje.net/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 18, 2013 ili jednostavno neka promjeni forum, idi na: http://www.heklanje.net/ Hvala za link. Uštedjet ću dvjesto eura na novom džemperu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 18, 2013 Baš slušam ove debile s izmjenama Zakona o radu. Suludo Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 18, 2013 Jbm ovo smeće od Lazia..Odigram over 3.5 kod vodstva Siene 2:0 i over 1.5 na UTD..Smradovi beskorisni Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted February 18, 2013 Siena tri udarca u okvir - tri gola. Lazio osam udaraca u okvor - krompir. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 18, 2013 Siena tri udarca u okvir - tri gola. Lazio osam udaraca u okvor - krompir. tim više. nevjerovatno kakve budaletine Quote Share this post Link to post Share on other sites