HaRe! 7 Posted February 18, 2013 Sad sam zvao Telemach da ukinu i vama. Pa ne može to tako, vi možete, mi ne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 18, 2013 Ti si najbučniji a ništa para nemaš na online kladionicama, niti imaš neku nagradu / bonus da pokupiš. Isto kao da se buniš što je u Nepalu poskupilo gorivo za 7.5 %. Toliko se tebe tiče ova odluka Ova ti je dobra Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 18, 2013 (edited) Sad sam zvao Telemach da ukinu i vama. Pa ne može to tako, vi možete, mi ne. I ja sam zvao Vodovod da vama zavrnu ventile, sad smo 1-1 Edited February 18, 2013 by emir1983 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 18, 2013 moj Dino, to je prdimahovina od odluke, šuplja, glupa odluka od koje nema ništa. Almiric me sa posla zvao u petak da mi saopšti tu odluku a glas mu je bio kao da će sutra se ispaliti za Njemačku jer se ovdje više ne može kladiti Panika bez razloga Eto sta pisu pojedini a ja ih zovem da im ne bi ostale zaledjene pare ccccc ne mozes sa ovima s memli strane grada izaci na kraj, nikako, fakat im je jaka ona vlaga :) Ti si najbučniji a ništa para nemaš na online kladionicama, niti imaš neku nagradu / bonus da pokupiš. Isto kao da se buniš što je u Nepalu poskupilo gorivo za 7.5 %. Toliko se tebe tiče ova odluka mislim na buducnost Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 18, 2013 Sad sam zvao Telemach da ukinu i vama. Pa ne može to tako, vi možete, mi ne. To Hare, i ja cu zvati telemach da im ukinemo ovo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 18, 2013 To Hare, i ja cu zvati telemach da im ukinemo ovo mislim da ne bi ni ukinuli ako ih vi ne nazovete Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted February 18, 2013 mislim da ne bi ni ukinuli ako ih vi ne nazovete http://www.klix.ba/vijesti/bih/internet-provajderi-moraju-blokirati-stranice-za-online-kladjenje/130218102 Ja bih samo da vas upozorim da povlačite lovu. Članak je strašan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 18, 2013 http://www.klix.ba/vijesti/bih/internet-provajderi-moraju-blokirati-stranice-za-online-kladjenje/130218102 Ja bih samo da vas upozorim da povlačite lovu. Članak je strašan. ja sam sve povukao, jos mi je ostalo nekih 60 eura na bet365.... nadam se da RS nece jos ovo uraditi i ja zadovoljan Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 18, 2013 Ja mislim da se to samo dize prasina.I kod nas (Srbija) je to bilo aktuelno prosle godine pa sam je za svaki slucaj vec nasao resenje ( preko rodjaka u Podgorici).No na srecu nista od toga se nije desilo.nadam se da ce toi koda vas tako biti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 18, 2013 http://www.klix.ba/vijesti/bih/internet-provajderi-moraju-blokirati-stranice-za-online-kladjenje/130218102 Ja bih samo da vas upozorim da povlačite lovu. Članak je strašan. neka pati kome smeta, telemach je prvak sveta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted February 18, 2013 Pozdrav svima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 18, 2013 To Hare, i ja cu zvati telemach da im ukinemo ovo Slabo vi to zovete, još se klika na bwinu, bet365, Expektu........ Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 18, 2013 ja sam sve povukao, jos mi je ostalo nekih 60 eura na bet365.... nadam se da RS nece jos ovo uraditi i ja zadovoljan dragi Dino ne nasjedaj na jeftine novinske patke, kakva blokada i gluposti............ da se kladimo da ni minute neće biti blokirane pomenute stranice..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 18, 2013 Ja mislim da se to samo dize prasina.I kod nas (Srbija) je to bilo aktuelno prosle godine pa sam je za svaki slucaj vec nasao resenje ( preko rodjaka u Podgorici).No na srecu nista od toga se nije desilo.nadam se da ce toi koda vas tako biti. apsolutno tako........ tresla se gora, a rodio se miš................... ako se i miš uopšte rodi Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 18, 2013 Eto sta pisu pojedini a ja ih zovem da im ne bi ostale zaledjene pare ccccc ne mozes sa ovima s memli strane grada izaci na kraj, nikako, fakat im je jaka ona vlaga :) mislim na buducnost misliš na budućnost? baš imaš hrpu opravdanja za ovaj mjesec.......... početkom marta se cadi kako si bio pod stresom zbog odluke da se zabrane online kladionice i da si igrao bezveze u februaru Quote Share this post Link to post Share on other sites