Jump to content

Recommended Posts

Posted

ti hoces da kazes da je Fiorentina toliko jaca od Intera, ma daj nebudi dijete  :icon_biggrin: da odigraju 100 narednih utakmica ne bi bio onakav rezultat za Fiorentinu

Ja znam sta sam vidio ...FT 4-1... meni dovoljno  :icon_biggrin:

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dobije i Granada Reala pa sta, sad bi trebalo sljedeci put bit 1.50 na Granadu jer ispade da su bolji od Reala  :77tooth:

Sta god da ti da napises, ja cu kontra odigrati...znaci hvala ti za vecerasnji tip (ti si rekao 1x na Arsenal a ja podrazumijevam onda da je sigurica 2-ica na Bayern)... hvala ti k'o bratu :)

p.s. uvijek ti objavi sta ces igrati da ja mogu kontrirati... :48thumbsup:

Posted

Sta god da ti da napises, ja cu kontra odigrati...znaci hvala ti za vecerasnji tip (ti si rekao 1x na Arsenal a ja podrazumijevam onda da je sigurica 2-ica na Bayern)... hvala ti k'o bratu :)

p.s. uvijek ti objavi sta ces igrati da ja mogu kontrirati... :48thumbsup:

:icon_lol:   :icon_lol:   :icon_lol:   :icon_lol: naso se pravi koji ce mi to reci  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:

Posted

a meni na jedno uslo a na drugo izaslo  :77tooth:

Znas sto je izaslo na drugo? kad je vidjelo da unutra nema zbog cega da se zadrzava, brze bolje pobjeglo vani hehheheh :)