Jump to content

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

U moje vreme  nadahnuce su nam  pruzale cure (izvinjavam  se zbog rodne ravnoravnosti)

imamo kolegu na Forumu kojeg inspirišu muškarci.......... nova vremena  :icon_biggrin:

Posted (edited)

U moje vreme  nadahnuce su nam  pruzale cure (izvinjavam  se zbog rodne ravnoravnosti)

U moje vrijeme su se ljudi znali zezati... :icon_cool:

Edited by Almiric
Posted

Hajde Nadrealista javi se, i postavi svoj tip (vjerovatno Milan 1x) pa da ja onda odigram svoje... :50yes:

sto je najgore vidjeces kad prodje veceras 1X  :icon_biggrin: al nisam smio odigrat... i drago mi je da sam ti priustio malo zadovoljstva u kladjenju nakon toliko vremena susnog perioda  :77tooth: plus sto sam zaradio sevapa jer si bas istreso sve iz sebe u ovim esejima, sve ono sto se godinama kupilo u tebi  :icon_lol:

Posted

Ni u jednom momentu nisam pomislio na Arsenal da bi mogao ista uraditi sinoc, osim mozda da postigne taj gol. Imao sam vise kombinacija u glavi sta da igram (dvica, X2, 3+, oba daju), ali nigdje nista na Arsenal. Iz tog razloga sto sam mislio da ce dati barem gol, igrao sam over golova i ispostavilo se kao extra dobitan tip :icon_razz:

Kao sto Almiric kaze Arsenal polako, ali sigurno tone i sigurno da vise nije to onaj Arsenal iz top 4 ekipe Engleske lige, Bayern ej trenutno za nekoliko klasa bolji od njih, imao sam osjecaj sinoc da mogu dati gol kada zele, ali bayern je trenutno uz Barcu i united najbolja ekipa u Evropi, bar za mene....

PS Nadrealista bice bolje, glavu gore i mani se tih dvoznaka :icon_biggrin:

znas kako kazu, negledaj sta ti govore nego gledaj ko ti govori  :icon_biggrin: