emir1983 21 Posted February 20, 2013 dragi Almiricu kakvi eseji Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 20, 2013 pozdrav kockari Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 20, 2013 dragi Almiricu kakvi eseji Znam...ali Nadrealista mi pruza nadahnuce :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted February 20, 2013 U moje vreme nadahnuce su nam pruzale cure (izvinjavam se zbog rodne ravnoravnosti) Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 20, 2013 Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 20, 2013 Dobar dan ,pun pogodak ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 20, 2013 U moje vreme nadahnuce su nam pruzale cure (izvinjavam se zbog rodne ravnoravnosti) imamo kolegu na Forumu kojeg inspirišu muškarci.......... nova vremena Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 20, 2013 (edited) U moje vreme nadahnuce su nam pruzale cure (izvinjavam se zbog rodne ravnoravnosti) U moje vrijeme su se ljudi znali zezati... Edited February 20, 2013 by Almiric Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 20, 2013 imamo kolegu na Forumu kojeg inspirišu muškarci.......... nova vremena a Nadrealista je musko? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 20, 2013 a Nadrealista je musko? Nista , dok komisija ne proveri ( tesko njima)! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 20, 2013 Nista , dok komisija ne proveri ( tesko njima)! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted February 20, 2013 stvarno... svi smo muski na forumu .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 20, 2013 Hajde Nadrealista javi se, i postavi svoj tip (vjerovatno Milan 1x) pa da ja onda odigram svoje... sto je najgore vidjeces kad prodje veceras 1X al nisam smio odigrat... i drago mi je da sam ti priustio malo zadovoljstva u kladjenju nakon toliko vremena susnog perioda plus sto sam zaradio sevapa jer si bas istreso sve iz sebe u ovim esejima, sve ono sto se godinama kupilo u tebi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 20, 2013 Ni u jednom momentu nisam pomislio na Arsenal da bi mogao ista uraditi sinoc, osim mozda da postigne taj gol. Imao sam vise kombinacija u glavi sta da igram (dvica, X2, 3+, oba daju), ali nigdje nista na Arsenal. Iz tog razloga sto sam mislio da ce dati barem gol, igrao sam over golova i ispostavilo se kao extra dobitan tip Kao sto Almiric kaze Arsenal polako, ali sigurno tone i sigurno da vise nije to onaj Arsenal iz top 4 ekipe Engleske lige, Bayern ej trenutno za nekoliko klasa bolji od njih, imao sam osjecaj sinoc da mogu dati gol kada zele, ali bayern je trenutno uz Barcu i united najbolja ekipa u Evropi, bar za mene.... PS Nadrealista bice bolje, glavu gore i mani se tih dvoznaka znas kako kazu, negledaj sta ti govore nego gledaj ko ti govori Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 20, 2013 Za POKER-ase: http://www.bet-club.com/forum/topic/13106-lozinke-sifre/?p=349589 Quote Share this post Link to post Share on other sites