Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

23.02.2013.

Recommended Posts

Hockey, NHL
01:00 CET (24/02/2013)
Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning(Total Goals)
Pick: Over 5.5  :uredu:

 Odd: 1.86
Bookie:Marathonbet
Stake: 7/10


Malo ću požuriti sa ovim parom koji se igra u noći između subote i nedelje po CET ali ovaka kvota na Over sigurno neće biti još dugo i ja takvu poklon kvotu moram uzeti što naravno neznači da će proći ali zaista neznam ko u Maratonu postavlja kvote ali ja ovo moram uzeti i već sam uzeo za viši ulog.
Radi se o meču diviziskih rivala  igra se u RBC Center - (Raleigh, NC) između domaćih    Hurricanesa (8-6-1) i gostujućih  Lightningsa (8-7-1)...
Oba timaulaze u meč posle poraza Car. ima dva vezana dok Tampa je poražena kući od Bos. dele prvo mesto u diviziji sa po 17 bodova i svakako je da će i ovako njihovi mečevi prepuni naboja biti još žešći!
Obe ekipe iamaju prilično loše odbrane Car. dozvoljava 2.84 golova po meču dok Tampina odbrana još više čak 3.05 oba prva golmana brane jako loše C. Ward 3.27GAA dok A. Lindback 3.12 uz loše odbrane napadi igraju dosta dobro Car. je na 2.93 dok Tampin na neverovatnih 3.93 golova po meču.
U obe ekipe ima sjajnih igrača u Car. su tu E. Staal,J. Tlusty,J. Staal,A. Semin,J. Jokinen... dok je  Tam. prepuna sjajnih napadača S. Stamkos,M. St. Louis,V. Lecavalier,C. Conacher,T. Purcell.
Obe ekipe nevode previše računa o odbrani i igraju dosta neorganizovano više vodeći računa o napadu i tradicija njihovih mečeva je Overaška -

Over is 5-1-1 in the last 7 meetings in Carolina.

Dok na čak 9 od zadnjih 10 mečeva je ušao over -

01/22/13  CAR 1 - TB 4  
03/10/12  TB 2 - CAR 4  
03/03/12  CAR 3 - TB 4 (OT)  
01/12/12  TB 2 - CAR 5  
12/31/11  TB 5 - CAR 2  
11/01/11  CAR 4 - TB 2  
10/07/11  CAR 1 - TB 5  
04/09/11  CAR 2 - TB 6  
03/26/11  CAR 2 - TB 4  
03/25/11  TB 3 - CAR 4

Samo na zadnjem meču nije ušao Over samo zato što se Car. propisno ispromašivala i tada sam uzeo Over samo se nadam da ću ovaj put imati malo više sreće.......!!!
Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hockey, NHL
21:05 CET (23/02/2013)
Los Angeles Kings - Colorado Avalanche(Money Line)
Pick: Los Angeles Kings  :uredu:

 Odd: 1.59
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 6/10


Večeras se u Staples Center - (Los Angeles, CA) igra meč između domaćih    Kingsa (7-6-2) i gostujućih  Avalancha (7-7-1)...
U meč obe ekipe ulaze posle dve vezane pobede ali ja bi u ovom meču svakako dao prednost Šampionima.
Konačno su Kingsi ušli u formu na zadnjih 5 mečeva imaju 4 pobede jedini poraz je od Blackhawksa 3:2 gde su odigrali prvi period jako loše dok su u druge de trećine igrali sjajno. Iako igra i dalje nije sjajna ono što je najbitnije je da  zaštitni znak ekipe gvozdena odbrana igra sve bolje i kao i prvi golman J. Quick kao i rezervni  J. Bernier koji kad god dobije priliku je iskoristi ima odličan prosek od samo 1.80 GAA.
Napad iako se popravio i dalje ima problema sa efikasnošću iako u svojim redovima imaju sjajne igrače J. Carter,A. Kopitar,M. Richards,D. Brown,S. Gagne,J. Williams,J. Stoll...
Sa druge strane Avelanshi iako su vezali dve pobede nisu igrom zaslužili ni jednu od jednog od najneefikasnijih napada Predatora su dobili čak 5 golova iko su dali šest iz gotovo ničega sa samo 18 šuteva na gol gde je bio katastrofalan rezervni golman Predatora Mason potom su dobili Bluese iako su ovi bili dominantni za razliku od meča sa Predatorima ovaj put je Verlamov spasao ekipu sa 33 odbrane opet su uputili jako malo udaraca na gol što očekujem i u ovom meču jel ponovo kao prošle sezone Kingsi sve manje dozvoljavaju protivnicima udaraca na gol a Verlamov što sam govorio na početku sve lošije  brani i prosek mu je sad gotovo tri gola po meču.
Dokje napad Lavina sve manje  opasan po protivnika imaju sve više problema sa povredama i na ovom meču su još uz već odavno povređene pod znakom pitanja i RW  M. Hejduk i D  R. Wilson.
Jedina prednost gostiju je što u zadnjih 5 mečeva su pobedili Kingse ali mislim da je tome došao kraj i uzimam pobedu Kingsa ML na meču...

 

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...