Dinno 10 Posted February 23, 2013 20:00, Rangers - Cobreloa, tip vise od 2,5 gola @ 1.79, Pinnacle, 8/10 5.kolo Cileanske primere u kojem se sastaju Rangers i Cobreloa. U proslom kolu sam tipovao na Cobrelou da ce pobijediti, a nisam ne znam zasto tada nisam igrao na golove, koje inace igram kada su Cileanci u pitanju. taj mec je zavrsio 3-3, pa bi u ovom mecu Cobreloa trebao traziti bodove, koje su prosuli u proslom kolu na domacem terenu. Rangers se nalazi na 9.mjestu sa 5 osvojenih bodova i gol razlikom 5:7, znaci tacno 3 gola po mecu u dosadasnja 4 odigrana kola. Kod kuce su odigrali 2 meca i bez pobjede su za sada. Imaju 1 remi i 1 poraz, gol razlika 1:4, pa bi napokon trebali traziti pobjedu kod kuce. Cobreloa se nalazi na 5.mjestu sa 8 osvojenih bodova. Nemaju poraz u dosadasnjem toku sampionata. imaju po 2 pobjede i 2 remija uz gol razliku 12:6, sto je preko 4 gola u prosjeku po mecu. Na zadnjih 8 utakmica ova dva tima, na cak 7 utakmica je bio over 2,5 gola: 04.08.12 PRI Cobreloa Rangers 0 : 1 25.02.12 PRI Rangers Cobreloa 0 : 3 08.11.09 PRI Cobreloa Rangers 3 : 0 17.05.09 PRI Rangers Cobreloa 4 : 1 10.08.08 PRI Cobreloa Rangers 3 : 0 06.03.08 PRI Rangers Cobreloa 2 : 2 15.10.06 PRI Rangers Cobreloa 1 : 3 19.03.06 PRI Cobreloa Rangers 5 : 1 nema sumnje da cemo i veceras vidjeti otvoren sa obje strane i dosta golova, jer kao sto se vidi tradicionalno ove dvije ekipe daju i primaju dosta golova, pa se isreno nadam da ce tako biti i veceras. Dakle, moj tip je da na utakmici padaju najmanje 3 gola, a ja mislim da ce ih biti i vise od 3 gola. FT 2-2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted February 23, 2013 (edited) 01:45, Atl. Nacional (-1.0) - Itagüí Ditaires, tip H1 @ 2.85, Expekt, 4/10 Atl. Nacional p[obedjuje sa bar 2 gola razlike Posle danasnjih katasrofalnih rezultata u toku dana sa Evropljanima nadam se da ca bar Juznoamrikanci da ispostuju Mec iz Kolumbijske u kome se sastaju domaci Atletico Nacional i Itagui Ditaires Iako je ovo tek cetvrto kolo odlucio sam da igram ovaj par a glavni razlog je sto su ovi timovi igrali nedavno u kupu 13.02.2013 i bilo je 4-0 za Nacional a osim tohga Nacional je igrao dva meca u prvanstvu na svom terenu i oba je dobio jako ubedljivo prvo su pobedili Huilu sa 3-0 a zatim Petrolera sa 4-0 sto ocito govori da su u extremnoj pucakoj formi, igrali su i jedan mec u gostima sa Santa Feom 2-0 Itagui je u prva dva meca igrao nerseno a zatim je pobedio Santa Fe na svom terenu sa 4-0 ali treba imati u vidu da je Santa Fe igrao sa rezervistima zbog Copa Libertadores I medjusobni su u korist Nacionala od 10 meceva 7 pobeda 1 remi i 2 poraza Dakle sve u svemu nedavni mec , bolja formai jako bitno i domaci teren u Kolumbiji sve je na Strani Nacionala i ocekujem njihovu ubedljivu pobedu Posto je kvota na 1 samo 1.65 odlucio sam se za pobedu u hendkipeu jer je realna a razlika u kvoti ogromna Edited February 23, 2013 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted February 23, 2013 02:00, Monterrey - Puebla, tip over 2.5 Goals @ 1.80,Pinnacle , 4/10Mec iz Meksicke Clausure u kome se u osmom kolu sastaju Monterrey i PueblaMonterrey je zadnjih godina uz Santos Lagubu imao najvise uspeha jer su sestalno susretali u vfinalima play offa ili u finalu Concacaf lige sampiona medjutim u zadnjij i ovohj sezoni su malo popustili Iako ovdee ocekujem pobedu domacih ipak sam se opredelio za over golove zbog vece kvote i cini mi se da je veci value na golove nego za fix upravo zbog losije forme Monterreya oni u 7 kola imaju ucinak 7 2 1 4 8 : 11 (-3) 7od toga 4 meca su bile overPuebla je malo bolje startovao jer ima ucinak 7 3 2 2 11 : 11 (0) 11a 5 meceva su bile over medjusobno od 13 meceva na ovom terenu cak 9 su bile over dakle po svemu ovde bi moralo biti golova u obe mreze jer obe ekipe i primaju i daju puno golova a u Meksiku se igra napadacki pa ni slabije ekipe se ne zabunkerisu vec pokusavaju da iz kotri daju gol a Puebla sam u jednom mecu u gostima nije dala gol ali je tada primila 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites