Almiric 5 Posted February 23, 2013 eto ga, naslutio sam...1:o za Deportivo....cim sam vidio kako igraju bez Ronalda, bilo mi je sve jasno...ovo je samo logican slijed dogadjaja...Uh jedva cekam da dodju na Old Trafford... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted February 23, 2013 Došlo je vrijeme da trener Reala pakira kovčege... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 23, 2013 Došlo je vrijeme da trener Reala pakira kovčege... Ma dobro to sto nije stavio Ronalda je logicno,jer ima dva duela sa Barcom i jedan sa UTD/om a u ligi ne moze svakako nista...ali mene cudi da i bez njega a sa ovim sastavom sto igra trenutno,oni uopste ne odaju dojam top ekipe, pa svi njegovi igraci bi igrali u svakom drugom klubu osim Barcelone...dajete bio kojem treneru nejgove igrace i bez Ronalda, udarali bi se nogom u guzicu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted February 23, 2013 Ma dobro to sto nije stavio Ronalda je logicno,jer ima dva duela sa Barcom i jedan sa UTD/om a u ligi ne moze svakako nista...ali mene cudi da i bez njega a sa ovim sastavom sto igra trenutno,oni uopste ne odaju dojam top ekipe, pa svi njegovi igraci bi igrali u svakom drugom klubu osim Barcelone...dajete bio kojem treneru nejgove igrace i bez Ronalda, udarali bi se nogom u guzicu... Jedan igrač Reala vrijedi koliko i čitava momčad Deportiva. Očito imaju previše para pa se preseravaju na terenu i izvan njega. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 23, 2013 Jedan igrač Reala vrijedi koliko i čitava momčad Deportiva. Očito imaju previše para pa se preseravaju na terenu i izvan njega. igraci su danas precijenjeni generalno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 23, 2013 Udje Ronaldo i odmah preokret...ovo je one men team definitivno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snoop 1 Posted February 23, 2013 Pozdrav Jel se topi snijeg u Rijeci , treba mi pobjeda Bem ti Rijeku , vise ne igram ove jadnike Scoria odlazi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 23, 2013 Barcelona ce biti iz dvice u keca....eh.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 23, 2013 Pozz.... Ako ste kladili moje prijedloze iz zimskih sportova onda ste pogodili sve....Ja sam za svaki ulog uplatio 3 €.... http://www.bet-club.com/forum/topic/26732-23022013/ Svaka čast Roberte , svaka ti dala! Slabo od koga prepisujem,ali od tebe bi trebao početi ( dok se sneg nije otopio) Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 23, 2013 Barcelona ce biti iz dvice u keca....eh.... I bi! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 23, 2013 Došlo je vrijeme da trener Reala pakira kovčege... I jeste! Nije mi jasno šta je on tu tražio . Najbolji trener medju onima koji misle ako igraju za Real iako im se za trčaranje po terenu plaća enormno velike cifre, da su uhvatili b... za m..a ( cast retkim izuzecima) . Da su slušali Murinja drugacija bi prica bila ( ali nisu) Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 24, 2013 Danas je bio ( bar za mene ) jedan od onih dana, kada mi je zao sto sam nesto uopste igrao. ali evo ga vec drugi .... bice bolje! laku noć! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 24, 2013 I bi! slucajno ili ne i u prvoj utakmici u jesenjem dijelu sezone bio je prelaz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 24, 2013 slucajno ili ne i u prvoj utakmici u jesenjem dijelu sezone bio je prelaz ko zna? danas nista nije sigurno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 24, 2013 Laku noc.... Quote Share this post Link to post Share on other sites