Dinno 10 Posted February 23, 2013 20:30, U. Catolica - Union La Calera, tip vise od 2,5 gola @ 1.78, Pinnacle, 8/10 Opet moja omiljena liga za igranje overa, a to su naravno cileanci.Danas su se odigrala 3 meca 5.kola Cileanske Primere i na sva 3 meca je bio over. Kladionice su zaista darezljive, pa su sasvim solidne kvote na overe. Moj tip od danas je glatko prosao Rangers - Cobreloa, bilo je 2-2. Sto se tice ovog meca izmedju .U. Catolica i Union La Calera situacija je jos povoljnija i bolja, kada je over golova u pitanju. Catolica je lider sampionata sa 10 osvojenih bodova i gol razlikom 9:3. Kod kuce su odigrali 2 meca i imaju 1 pobjedu i 1 remi, gol razlika 5:3. Inace catolica je jedan od glavnih kandidata za osvajanje sampionske titule. Sto se tice godtiju, oni se nalaze trenutno na 5. mjestu sa 9 osvojenih bodova. Imaju 3 pobjede i 1 poraz uz gol razliku 7:6 i kao sto se vidi po prosjeku datih i primljenih golova imaju preko 3, tacnije 3,25 golova po mecu. U gostima taj prosjek imaju jos bolji. Odigrali su 2 meca u gostima i imaju po 1 pobjedu i 1 poraz uz gol razliku 4:5, sto je u prosjeku preko 4 gola na mecu. Zadnju utakmicu kod kuce Catolica je dobila sa 4:2 ekipu Antofagasta, dok je ekipa Union La Calera na zadnjem gostovanju odigrala pravu golijadu, kada su pobijedili ekipu Santiago Wanderers sa 4:3. Kvota na pobjedu domacina je premala. Oni jesu svakako favoriti u ovom mecu, ali mislim da i gosti mogu biti nezgodni i samim tim mislim da ce uspjeti postici barem jedan gol. A to nam govori jedino da ce golova bit dosta na ovom mecu, jer ce domacin sigurno odigrati kao i do sada na svom terenu, efikasno, napadacki i sa dosta postignutih golova. Moj tip je da nam necu pada 3 i vise golova. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 24, 2013 (edited) Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 14:00Naziv para: Ol.Lyon-Lorient Tip para: 1Tečaj: 1.750 3-1 Edited February 24, 2013 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 24, 2013 (edited) Hajduk Split - Dinamo Zagreb tipX2 @1.50 SuperSport Edited February 24, 2013 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 24, 2013 (edited) Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 17:00Naziv para: Bordeaux - Brest/Total Goals Scored 2.5Tip para: overTečaj: 2.100 0-2 Edited February 24, 2013 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 24, 2013 Bolivija 23:30 Oriente Petrolero - Nacional Potosí @1 @ 1.50 Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 24, 2013 Bolivija 21:00 Club Aurora - Jorge Wilstermann 2 @ 2.25 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 24, 2013 Standard Liege - Gent over 2.5 @1.80 (bet365) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 24, 2013 Newcastle - Southampton 1 @2.20 (unibet) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 24, 2013 Celta Vigo - Granada 1 @1.85 (unibet) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 24, 2013 St. Gallen - Luzern 1 @2.20 (bet365) Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 24, 2013 : Real Potosi - Blooming 1 @1.57,Bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
euro 2 Posted February 24, 2013 21.30 Rubio Ñú - Deportivo Capiatá 1 @1.70,Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 24, 2013 20:30, U. Catolica - Union La Calera, tip vise od 2,5 gola @ 1.78, Pinnacle, 8/10 Opet moja omiljena liga za igranje overa, a to su naravno cileanci.Danas su se odigrala 3 meca 5.kola Cileanske Primere i na sva 3 meca je bio over. Kladionice su zaista darezljive, pa su sasvim solidne kvote na overe. Moj tip od danas je glatko prosao Rangers - Cobreloa, bilo je 2-2. Sto se tice ovog meca izmedju .U. Catolica i Union La Calera situacija je jos povoljnija i bolja, kada je over golova u pitanju. Catolica je lider sampionata sa 10 osvojenih bodova i gol razlikom 9:3. Kod kuce su odigrali 2 meca i imaju 1 pobjedu i 1 remi, gol razlika 5:3. Inace catolica je jedan od glavnih kandidata za osvajanje sampionske titule. Sto se tice godtiju, oni se nalaze trenutno na 5. mjestu sa 9 osvojenih bodova. Imaju 3 pobjede i 1 poraz uz gol razliku 7:6 i kao sto se vidi po prosjeku datih i primljenih golova imaju preko 3, tacnije 3,25 golova po mecu. U gostima taj prosjek imaju jos bolji. Odigrali su 2 meca u gostima i imaju po 1 pobjedu i 1 poraz uz gol razliku 4:5, sto je u prosjeku preko 4 gola na mecu. Zadnju utakmicu kod kuce Catolica je dobila sa 4:2 ekipu Antofagasta, dok je ekipa Union La Calera na zadnjem gostovanju odigrala pravu golijadu, kada su pobijedili ekipu Santiago Wanderers sa 4:3. Kvota na pobjedu domacina je premala. Oni jesu svakako favoriti u ovom mecu, ali mislim da i gosti mogu biti nezgodni i samim tim mislim da ce uspjeti postici barem jedan gol. A to nam govori jedino da ce golova bit dosta na ovom mecu, jer ce domacin sigurno odigrati kao i do sada na svom terenu, efikasno, napadacki i sa dosta postignutih golova. Moj tip je da nam necu pada 3 i vise golova. FT 4-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 24, 2013 FT 4-0 bravo majstore Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted February 24, 2013 00:15, River Plate - Tigre, Tip 1 @ 1,85, William Hill , 8/10 Mec iz Argentinske lige koje se sada zove Torneo Final u kome velika River Plata koja se vratila iz druge lige igra sa Tigreom svako ko prati bar malo Juznoamricki fudbal zna da je River Plata sa Bocom u Argentini dugi niz bila u vrhu i da je imala jak tim medjutim pretprosle sezone su bili slabi i ispali u drugu ligu nakon povratka igrali su u prvom delu pod imenom Initial gde su bili solidni sa osvojenih 29 bodova narocito pred kraj kada su imali seriju od 8 meceva bez poraza a na svom terenu u 5 meceva su imali 3 pobede i 2 remija U ovoj sezoni su odlicno startovali sa dve pobede u gostima su pobedili Belgrano sa 2-1 a na svom terenu Estudiantes sa 1-0 Njihova publika je poznata kao jako vatrena i uz Bocu imaju najvise navijaca u Argentini Tigre je dobro startovau ligi pobedom nad Estudiantesom u gostima sa 3-1 i Remijewm sa Bocom na svom terenu ali oni igraju i copa libertadores 21.02.2013 su iograli sa Libertadom na svom terenu gde su izgubili sa 2-0 a vec 28.02.2013 igraju sa Sporting Cristalom u gostima i trener je prinudjen da kombinuje sastav i da odmori neke igrace tako da je to dodatno razlog da igram na River Medjusobno od 4 meca na ovbom terenu 3 puta je pobedio River dakle sve u svemu mislim da uz Domaci teren i publiku oslabljeni gosti ima dovoljno razloga da se igra na River Platu Quote Share this post Link to post Share on other sites