Jump to content
Sign in to follow this  
Dinno

24.02.2013.

Recommended Posts

20:30, U. Catolica - Union La Calera, tip vise od 2,5 gola @ 1.78, Pinnacle, 8/10

Opet moja omiljena liga za igranje overa, a to su naravno cileanci.Danas su se odigrala 3 meca 5.kola Cileanske Primere i na sva 3 meca je bio over. Kladionice su zaista darezljive, pa su sasvim solidne kvote na overe. Moj tip od danas je glatko prosao Rangers - Cobreloa, bilo je 2-2.

Sto se tice ovog meca izmedju .U. Catolica i Union La Calera situacija je jos povoljnija i bolja, kada je over golova u pitanju. Catolica je lider sampionata sa 10 osvojenih bodova i gol razlikom 9:3. Kod kuce su odigrali 2 meca i imaju 1 pobjedu i 1 remi, gol razlika 5:3. Inace catolica je jedan od glavnih kandidata za osvajanje sampionske titule.

Sto se tice godtiju, oni se nalaze trenutno na 5. mjestu sa 9 osvojenih bodova. Imaju 3 pobjede i 1 poraz uz gol razliku 7:6 i kao sto se vidi po prosjeku datih i primljenih golova imaju preko 3, tacnije 3,25 golova po mecu. U gostima taj prosjek imaju jos bolji. Odigrali su 2 meca u gostima i imaju po 1 pobjedu i 1 poraz uz gol razliku 4:5, sto je u prosjeku preko 4 gola na mecu.

Zadnju utakmicu kod kuce Catolica je dobila sa 4:2 ekipu Antofagasta, dok je ekipa Union La Calera na zadnjem gostovanju odigrala pravu golijadu, kada su pobijedili ekipu Santiago Wanderers sa 4:3.

Kvota na pobjedu domacina je premala. Oni jesu svakako favoriti u ovom mecu, ali mislim da i gosti mogu biti nezgodni i samim tim mislim da ce uspjeti postici barem jedan gol. A to nam govori jedino da ce golova bit dosta na ovom mecu, jer ce domacin sigurno odigrati kao i do sada na svom terenu, efikasno, napadacki i sa dosta postignutih golova. Moj tip je da nam necu pada 3 i vise golova.

Naziv kladionice: SuperSport

Vrijeme odigravanja: 14:00
Naziv para: Ol.Lyon-Lorient
Tip para: 1
Tečaj: 1.750

:uredu:   3-1

Edited by mostovoj

Hajduk Split - Dinamo Zagreb   tipX2 @1.50  SuperSport :aponis:

Edited by mostovoj

Naziv kladionice: Unibet

Vrijeme odigravanja: 17:00
Naziv para: Bordeaux - Brest/Total Goals Scored 2.5
Tip para: over
Tečaj: 2.100

:nije:   0-2

Edited by mostovoj

Bolivija

23:30 Oriente Petrolero - Nacional Potosí @1 @ 1.50

Bolivija 

21:00 Club Aurora - Jorge Wilstermann 2 @ 2.25 

20:30, U. Catolica - Union La Calera, tip vise od 2,5 gola @ 1.78, Pinnacle, 8/10

Opet moja omiljena liga za igranje overa, a to su naravno cileanci.Danas su se odigrala 3 meca 5.kola Cileanske Primere i na sva 3 meca je bio over. Kladionice su zaista darezljive, pa su sasvim solidne kvote na overe. Moj tip od danas je glatko prosao Rangers - Cobreloa, bilo je 2-2.

Sto se tice ovog meca izmedju .U. Catolica i Union La Calera situacija je jos povoljnija i bolja, kada je over golova u pitanju. Catolica je lider sampionata sa 10 osvojenih bodova i gol razlikom 9:3. Kod kuce su odigrali 2 meca i imaju 1 pobjedu i 1 remi, gol razlika 5:3. Inace catolica je jedan od glavnih kandidata za osvajanje sampionske titule.

Sto se tice godtiju, oni se nalaze trenutno na 5. mjestu sa 9 osvojenih bodova. Imaju 3 pobjede i 1 poraz uz gol razliku 7:6 i kao sto se vidi po prosjeku datih i primljenih golova imaju preko 3, tacnije 3,25 golova po mecu. U gostima taj prosjek imaju jos bolji. Odigrali su 2 meca u gostima i imaju po 1 pobjedu i 1 poraz uz gol razliku 4:5, sto je u prosjeku preko 4 gola na mecu.

Zadnju utakmicu kod kuce Catolica je dobila sa 4:2 ekipu Antofagasta, dok je ekipa Union La Calera na zadnjem gostovanju odigrala pravu golijadu, kada su pobijedili ekipu Santiago Wanderers sa 4:3.

Kvota na pobjedu domacina je premala. Oni jesu svakako favoriti u ovom mecu, ali mislim da i gosti mogu biti nezgodni i samim tim mislim da ce uspjeti postici barem jedan gol. A to nam govori jedino da ce golova bit dosta na ovom mecu, jer ce domacin sigurno odigrati kao i do sada na svom terenu, efikasno, napadacki i sa dosta postignutih golova. Moj tip je da nam necu pada 3 i vise golova.

FT 4-0 :uredu::icon_razz:

00:15, River Plate - Tigre, Tip 1 @ 1,85, William Hill , 8/10

Mec iz Argentinske lige koje se sada zove Torneo Final u kome velika River Plata koja se vratila iz druge lige igra sa Tigreom 
svako ko prati bar malo Juznoamricki fudbal zna da je River Plata sa Bocom u Argentini dugi niz bila u vrhu i da je imala jak tim medjutim pretprosle sezone su bili slabi i ispali u drugu ligu 
nakon povratka igrali su u prvom delu pod imenom Initial gde su bili solidni sa osvojenih 29 bodova 
narocito pred kraj kada su imali seriju od 8 meceva bez poraza a na svom terenu u 5 meceva su imali 3 pobede i 2 remija 
U ovoj sezoni su odlicno startovali sa dve pobede u gostima su pobedili Belgrano sa 2-1 a na svom terenu Estudiantes sa 1-0
 Njihova publika je poznata kao jako vatrena i uz Bocu imaju najvise navijaca u Argentini 
Tigre je dobro startovau ligi pobedom nad Estudiantesom u gostima sa 3-1 i Remijewm sa Bocom na svom terenu ali oni igraju i copa libertadores 21.02.2013 su iograli sa Libertadom na svom terenu gde su izgubili sa 2-0 a vec 28.02.2013 igraju sa Sporting Cristalom u gostima i trener je prinudjen da kombinuje sastav i da odmori neke igrace tako da je to dodatno razlog da igram na River 
Medjusobno od 4 meca na ovbom terenu 3 puta je pobedio River 
dakle sve u svemu mislim da uz Domaci teren i publiku oslabljeni gosti ima dovoljno razloga da se igra na River Platu