Tuto 157 Posted February 24, 2013 Jutarnji pozdrav društvu! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 24, 2013 dobro jutro.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 24, 2013 Dobro jutro ,pun pogodak! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 24, 2013 Do 26.02. su otvorene prijave H2H - za ožujak 2013. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted February 24, 2013 Dobar dan..... Muče me jedan vrlo zanimljivi par iz skijaškog skokova koje nude unibet....Danas je mješovito ekipno takmičenje i Slovenija protiv USA bi morala dobiti.....Moram još tražiti tko još pored Prevca i Urše Bogataj skaču....Američanke su jake protiv naših i tu bi morala biti mala prednost a skakači su naši u velikoj prednosti.....Imam još nešto vremena za promišljenje.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 24, 2013 Pozdrav svima! odlicna ponuda, a ja ne mogu naci ni 2 dobra para Quote Share this post Link to post Share on other sites
selektor3 1 Posted February 24, 2013 hvala in rogelj še tekmujeta - američanki sta v prednosti, tko kot tudi naša 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 24, 2013 Pozdrav svima! odlicna ponuda, a ja ne mogu naci ni 2 dobra para Potrudi se ,malo... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 24, 2013 Pozdrav svima! odlicna ponuda, a ja ne mogu naci ni 2 dobra para odlično si našao Feyenoord - PSV 3+, ja sam zakasnio na to....... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 24, 2013 opada kvota za Zvezdu u košarki, sada je i po 1.20 na gosatovanju kod Krke u NLB ligi Quote Share this post Link to post Share on other sites