HaRe! 7 Posted February 25, 2013 (edited) Kriju se od Varupe, sad će on za vikend koji projektil da opali. Edited February 25, 2013 by HaRe! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 25, 2013 (edited) Kriju se od Varupe, sad će on za vikend koji projektil da opali. Bice im ovako Edited February 25, 2013 by Almiric Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 25, 2013 Danasnji tenis prosao...cekam vas protivnici na Expektu Ja na Unibetu igram taktički, kao Mourinho, izvukao sam napadača a uveo odbrambenog igrača i čuvam rezultat jalovi napadi Dinnos-a i društva me ne mogu ugroziti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 25, 2013 Ja na Unibetu igram taktički, kao Mourinho, izvukao sam napadača a uveo odbrambenog igrača i čuvam rezultat jalovi napadi Dinnos-a i društva me ne mogu ugroziti Dinnos nema plan b kada ne ide, lako ti je s njim... Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 25, 2013 Kriju se od Varupe, sad će on za vikend koji projektil da opali. baš sada komentarišemo kako ste prodali "Messija sa Koševa" u zagrebački Dinamo a tamo ga nema ni na mapi grada Zagreba sa širom okolinom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 25, 2013 baš sada komentarišemo kako ste prodali "Messija sa Koševa" u zagrebački Dinamo a tamo ga nema ni na mapi grada Zagreba sa širom okolinom Mi smo dobri menadzeri :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 25, 2013 Dinnos nema plan b kada ne ide, lako ti je s njim... dečko je talentovan, možda ga krene Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 25, 2013 Mi smo dobri menadzeri :) više je Željo dobio za Kerlu nego vi za prvog igrača tima, ikonu ...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 25, 2013 više je Željo dobio za Kerlu nego vi za prvog igrača tima, ikonu ...... Tacno...Zeljo je mnogo dobio ODLASKOM Kerle Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 25, 2013 Tacno...Zeljo je mnogo dobio ODLASKOM Kerle otišao i vratio se Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted February 25, 2013 Tacno...Zeljo je mnogo dobio ODLASKOM Kerle Sreća pa se Radnik iz Bijeljine nije znatno pojačao tokom pauze jer bi vam inač i opstanak bio upitan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 25, 2013 otišao i vratio se Lesi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 25, 2013 Sreća pa se Radnik iz Bijeljine nije znatno pojačao tokom pauze jer bi vam inač i opstanak bio upitan Da li ti vjerujes u sve ono sto pises? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted February 25, 2013 dečko je talentovan, možda ga krene Pehirao si ga :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 25, 2013 Bice im ovako jel to vi iz licnog iskustva Quote Share this post Link to post Share on other sites